chrioptera_in_carpathia demiş ki:Summer Rocks ta çok kısa süre sahnede kaldılar ya da kalmak zorunda bırakıldılar...Orasını bilmiyorum ama 19 Ağustos'ta sadece Let It Flow için kalmıştım...Evet güzeldi...
Stuck ile başlamışlardı...Desires Lost ve A Momentary Touch To The Depts i çalmadılar ama yeni albümden iki parça çaldılar...Çok güzeldi...
Rock Station'a gidemeyeceğim için üzgünüm...Üzgün olmamın sebebi de Let It Flow'u ve Nettlethrone'u kaçıracak olmam...Ama artık umutluyum Let It Flow sene içinde de gelir Ankara'ya...Tekrar izlemek için can atıyorum açıkçası...
Tekrar Görüşmek üzere...
Umarım bir dahaki seferde bütün şarkılarınızı çalarsınız 🙂
Kra demiş ki:Let It Flow performansının doruklarında 🙂
dikkat edin yorulmayın lazımsınız bizlere 🙂
tekrar başarılar murat abi.
ArAyA demiş ki:Grup 27 Ekimde Izmir'de Anathema altı çalıcak diye biliyorum buradan duyurulmamış bir aksaklık varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
Aloysia demiş ki:ankaraya da gelin artık.
):
chrioptera_in_carpathia demiş ki:Bu arada 2. albüm ne zaman çıkacak ya?
morvedelisi demiş ki:Anathema/İzmir konserinde harikalar yarattınız.. Tadı hala damaklarımızda.
En yakın zamanda tekrardan İzmir'de görüşebilmek dileğiyle.
Ödemiş'den sevgiler.
morvedelisi demiş ki:Merakla bekliyoruz yeni albümü. 13 kayıtlık olmasıda ayrı bir güzellik.
Umarım yakın zamanda İzmir'de bir etkinlikte yer alırsınız.. Kolay gelsin.
chrioptera_in_carpathia demiş ki:Hem albüm kayıtlarına hem de Ant Balcı'nın gruba dahil olmasına sevindim...