M
morvedelisi
Yeni albümden bir kaç kayıt dinledim.
Olgunlaşmış grup. Güzel şeyler bekliyor albümü alıcakları.
Olgunlaşmış grup. Güzel şeyler bekliyor albümü alıcakları.
vitaliy demiş ki:Öncelikle müziğinizi çok beğeniyorum, başarılarınızın devamını bekliyorum.Size birkaç sorum olacak.Brutal vokal yapmak hakkında düşünceleriniz neler?neden hiç bir şarkınızda brutal vokal yapmıyorsunuz?bence müziğinize gayet uygun olurdu.şarkıların hepsinde değil tabi ama 1,2 şarkıda da duymak isterdim açıkçası.
Kra demiş ki:oldukça kaliteli bir grup 🙂 murat abiyle görüşmüştük bir kaç kez ,stüdyoda 🙂
bu yaz hangi festivallerdesiniz murat abi gelmek isterim.. bu arada yurtdışı konserleri ne zaman başlıcak artık tanıtın bizi🙂
Kra demiş ki:Evet , Murat abi konuşmuştuk bir kaç kez...
Bir kaç kez de konserlerde konuşmutuk..
Bizim grup dağıldı ,sonrada toparlamak için uğraşmadı kimse o yüzden bireysel olarak çalışmalarımızla sürdürdük gelişimimizi.Zaten biz bar`da çıkan bir gruptuk ,yani hergün stüdyo gibi geçiyor bar`larda... bilirsin.
Konserleride ilgiyle bekliyoruz valla ,kapıp gelicez çantamızı.
Albümü alıp dinlemek ,konserdeki coşkuyu kalıcılığı vermiyor...tanıtın derken verin coşkuyu anlamında söyledim. 🙂
İstediğiniz tarzı,istediğiniz insanlarla yapıyorsunuz varmı ötesi..,inşallah daha iyi yerlerde göreceğiz sizleri...arkanızdayız.
karamevsim demiş ki:eee nasıl gidiyor hayat? neler oluyor.yaw albüm öncesi aslında konser felan olsaydı.yeni parçalar çalınsaydı...iyi olurdu.ama size kalmış tabi.nerde albüm !! 🙂
Kra demiş ki:muğla üniversitesi bahar şenliklerine gelseniz varya tam süper olurdu murat abi 😀