sevgili anarchist_hippy;anarchist_hippy demiş ki:Sinemada sanat çoğu zaman düşünülmeden bakıldığında komik gelebilir. Önemli olan ondan anlam çıkartabilmektir, üzerinde düşünmektir...
fleez demiş ki:sevgili anarchist_hippy;anarchist_hippy demiş ki:Sinemada sanat çoğu zaman düşünülmeden bakıldığında komik gelebilir. Önemli olan ondan anlam çıkartabilmektir, üzerinde düşünmektir...
felsefe mezunuyum , ve emin ol düşünmeyi ve düşündüğünden anlam çıkartabilmeyi iyi biliyorum...
en azından biçok insandan
Memnun oludum.. Bende sosyoloji okuyorum... Düşünmeyi ve düşündüğünden anlam çıkartmayı iyi bildiğinden de şüphem yok...anarchist_hippy demiş ki:fleez demiş ki:sevgili anarchist_hippy;anarchist_hippy demiş ki:Sinemada sanat çoğu zaman düşünülmeden bakıldığında komik gelebilir. Önemli olan ondan anlam çıkartabilmektir, üzerinde düşünmektir...
felsefe mezunuyum , ve emin ol düşünmeyi ve düşündüğünden anlam çıkartabilmeyi iyi biliyorum...
en azından biçok insandan
🙂 Memnun oludum.. Bende sosyoloji okuyorum... Düşünmeyi ve düşündüğünden anlam çıkartmayı iyi bildiğinden de şüphem yok...
Saygılar...
Lukas Moodysson den bahsediyorun..,Oldukça ilginç bir filmidir 'birlikte'...Başka filmini izlemedim yanlış hatırlamıyosam ama bu iki filmdede ana tema hep cinsellik..Özellikle birlikte filminde şaşıra şaşıra izliyor insan filmi, çok beğenmesemde o filmdeki vurgunun birnevi eleştiri olduğunu düşündüğüm için tavsiye edebilirim herkese..lilja 4 ever gibi, izledikten sonra insan bi garip oluyor....gokcen demiş ki:izledikten sonra saatlerce hatta günlerce bunalıma girdiğim kanımca nadir bulunabilcek türden diye nitelendirdiim filmlerden biri,hakkikaten insanın yaşadığı şartlar için teşekkür edesi ve annesinin boynuna sarılası geliyor...ha bide erkeklerin suratına tüküresi🙂
aynı yönetmenin böyle vurucu bir etki yaratmayan hatta aksine insanın içini ısıtan bi filmi daha var izlediğim:Tillsammans (türkçesi birlikte olması lazım)
şiddetle tavsiye ederim