Maple klavyelerde hiçbirşekilde limon yağı kullanılmaz arkadaşlar.
Aklınızda bulunsun.
Aklınızda bulunsun.
benim gördüğüm sadece kevin bonds modelinde öyle bir tabaka var.O da sandığım kadarıyla ağaç dandik,biraz boşluklu millet anlamasın araları doldursun amaçlı bir işlem.Diğer modellerin abanoz klavyelerinde hiç bir işlem yok şu an.Bondsa tırnak cilası atmalarının nedeni(ve ne attıklarını) berkay görürse yazar.masterofpuppetsasd demiş ki:abanoz tuşelerin vernikli olduğu görülebilir.boyanabilen tek ağac abanoz zaten.jackson custom shop ta örnekleri var
Merak etme parlak bir görünüm kalmıyor klavyede. Limon yapı sadece klavyede kullanılır bu arada sapın arka tarafı ve gövdede kullanmamalısın.infiniti demiş ki:Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bazı konularda ikilemler yaşandı ama neyse sağolun yine de.Daha fazla bilgi vermek isteyen olursa bu konuda bilgisi eksik olan başka arkadaşlar için de yararlı olur.Marka konusunda dunlop'dan ve d'andrea'dan farklı bir alternatif yok sanırım? Benim klavyem gülağacı.Aslına bakarsanız gitarım, türkçe için yanlış bir kullanım olacak belki ama,gothic görünümde bir gitar ve tamamiyle mat.Parlak bir görünüm değil yani asıl istediğim.Ama klavyenin ömrü açısından ve belirli zaman sonra çalma rahatlığı için bu yağ gerekli herhalde.Tellere zarar verdiği ortak kanı sanırım?
gorkyeah demiş ki:spree demiş ki:samedii demiş ki:ben herksin bildigi sıradan bi nemli toz beziyle telleri degiştirirken temizliyorum gayette memnunum 😀
abi ne yapım benimde jackson um olsa kullanırdım bu yaglardan 😀
Şu mavi renkli bezler var biliyormusunuz (Kül katkılı sanırım). Islatılmadan kullanılıyo gitarımın her yerini bu bezle temizliyorum sonuç harika.
ilk defa duydum mavi renkli bezi..nerde satılıyor bu?fiyatı ne kadar?
PhoibosApollon demiş ki:Maple klavyelerde hiçbirşekilde limon yağı kullanılmaz arkadaşlar.
Aklınızda bulunsun.
Lions_in_the_cage demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:Maple klavyelerde hiçbirşekilde limon yağı kullanılmaz arkadaşlar.
Aklınızda bulunsun.
ben dunlopun içinde limon yağı bulunduğunu tahmin ettiğim gitar temizleyici spreyi ile hem gövdeyi hemde klavyemi temizliyorum ayrıca bu işlemden sonra da bebe yağı ile tekrar klavyemi siliyorum...kullanmamdaki sakınca ne onu öğrenebilirmiyim?
Lions_in_the_cage demiş ki:PhoibosApollon demiş ki:Maple klavyelerde hiçbirşekilde limon yağı kullanılmaz arkadaşlar.
Aklınızda bulunsun.
ben dunlopun içinde limon yağı bulunduğunu tahmin ettiğim gitar temizleyici spreyi ile hem gövdeyi hemde klavyemi temizliyorum ayrıca bu işlemden sonra da bebe yağı ile tekrar klavyemi siliyorum...kullanmamdaki sakınca ne onu öğrenebilirmiyim?
anti-social demiş ki:benim gördüğüm sadece kevin bonds modelinde öyle bir tabaka var.O da sandığım kadarıyla ağaç dandik,biraz boşluklu millet anlamasın araları doldursun amaçlı bir işlem.Diğer modellerin abanoz klavyelerinde hiç bir işlem yok şu an.Bondsa tırnak cilası atmalarının nedeni(ve ne attıklarını) berkay görürse yazar.masterofpuppetsasd demiş ki:abanoz tuşelerin vernikli olduğu görülebilir.boyanabilen tek ağac abanoz zaten.jackson custom shop ta örnekleri var