Satılık Line 6 Pod X3 Live Çantalı

Takasa
Kapalı
Fiyat
5500
Para Birimi
TL
Aleti, sahne almayı bıraktığım için kullanmamaktayım. Acil olarak satmak istiyorum.
Elektrik kaynağına göre açılmasında 5 dakika gecikme olabiliyor zaman zaman. Açılıyor fakat input signal algılamıyor 5 dakika sonra düzeliyor. 2 sene boyunca bu şekilde sıkıntısız kullandım. Fiyatı uygun tutuyorum.

IMG_0169.webpIMG_0172.webpIMG_0176.webpIMG_0177.webpIMG_0179.webpIMG_0182.webpIMG_0187.webp

2 yıl bu şekilde sahnede kullandığınıza göre tamir edilemeyecek bir sıkıntısı var. Yoksa sahne alan birisi mutlaka vakit ayırıp ilgilenirdi diye düşünüyorum.

Tamir edilemeyecek bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Basit bi adaptör arızası bile olabilir. Çünkü taktığım prizler değişince bu süre de değişiyor. Mekanlardaki 35 kere çoklanmış prize taktığımda 15 dakikayı bile bulabiliyordu sinyalin gelmesi.
Input empedans sorunundan da şüpheleniyorum fakat o zaman hiç ses gelmemesi gerekirdi. Yazılımsal sıkıntı olsa da alet hiç açılmazdı.
Tek işim sahne almak değildi aynı zamanda öğrenci ve normal bir işte çalışıyordum 🙂) bu yüzden uğraşamadım.
If it works, dont touch it…
Ha bi de İstanbulda hangi elektronik tamircisine güveneceğimi bilmediğimden, iyi kötü çalışıyor hiç elleme dedim kendi kendime. 😄

Geri