Line 6 spider iv jak sorunu

Merhaba,
Kayıtta duyulduğu üzere amfiye jakı takınca sadece gürültü geliyor. Yedek jak kablosu ile denedim ama yine durum aynı. Hoparlörde sorun yok. Aux girişine telefon bağlayıp normal ses alabiliyorum. Sorun jak girişi ile mi ilgilidir? (ekle seçeneğinde video opsiyonu olunca video gibi konuştum ama sadece ses olarak almış)

Jack bozulmuş gibi. Normal amfi olsa rahatça düzeltilir ama dijital bu amfi. Distribütör kimse ona danış bence. Cangöz sanırım ama emin değilim.

Jack bozulmuş gibi. Normal amfi olsa rahatça düzeltilir ama dijital bu amfi. Distribütör kimse ona danış bence. Cangöz sanırım ama emin değilim.
İlk olarak bende öyle düşündüm. Hatta endüstriyel elektronik mezunu hanımla beraber amfiyi dahi söktüm. Jakta ve jakın lehim yerlerinde sorun olmadığını gördük.
Bizim sitede yazları ek iş olarak düğün müzisyenliği yapan ve elektrik elektronikten anlayan komşum çözdü sorunu. Sorun jak kablosu kaynaklı. Yukarıdaki kayıtta ilk 10 saniye amfi açıkken amfiden ses gelmemesi, jakı taktıktan sonra cızırtının oluşması nedeniyle sorunun her halükarda kablo kaynaklı olduğundan hareket etti. Sıfır aldığım yedek kablo da sorunlu çıktı. Kablonun lehimlerini tazeledi. Herşey düzeldi. Şuan için amfide hiç sorun yok 😊

Geri