progressiva demiş ki:
Ben kurcaladim iste. Hepsini ver hepsini kullanayim. Vox 10 numara, Zoom 10 numara, Pod 10 numara : )) Cok versatil takilacam heavy soundum bol olsun cift ton yazayim saga sola baglayip stereo calma imkanim var ikisinin seslerini mixleyeyim ya da tamamen ayirayim enteresan tonlar pesine duseyim, netten her yerden kolaylikla hazir ton bulayim, bilgisayardan takir takir kontrol edeyim diyorsan, pod en kullanislisi iclerinde. Benim amator kayitlarimda hic cizirti olmadi. Ama 1300-1400 liralara alacaksan hic ugrasma Zoom al derim. Hepsinden ayri ayri memnun kalacagin seyler var. Hepsi de isteklerini gerceklestirir. Bu iyi bu kotu diye bi sey yok. Dunyada tek bi firma mi iyi urun cikariyor. Yoo hepsi iyi.. : )
POD X3 Live tercih edersem bana
1000 TL ye gelecek. zoom u
700 civarlarında alabileceğim..
birde şöyle bir sorum olacak. şimdi 2 adet meşhur tonu ele alalım. ben şuanda isimlendiriyorum (yani sallıyorum) örneğin;
tone1 ve
tone2 bunlar dünyada en çok kullanılan ve en meşhur tonları olsun
😛 X3 Live'i bu bilinen meşhur tona yani
tone1 e ayarladım ve gayette başarılı bir sound elde ettik, aynı tonu g9.2tt ayarladık, ve daha başarısız oldu.. bu durum diğer tonlarda da böyle olacak diye birşey yok değil mi? diğer tonu, yani
tone2'yi pod x3 live başarısız verdi ama g9.2tt harika yakaladı, gibi bir durum oluyor mu? daha önce hiç prosesör deneyimim olmadığı için bunları soruyorum kusura bakmayın..
yani başka bir deyişle, bazı prosesörler için kullanılan bir tabir var
sesi çok dijital bu dijitallik tüm tonlarında mı yoksa belirli tonlarında mı oluyor? bir önceki sorduğum soruyuda buraya bağlıyorum.. analoğa en yakın sesi veren prosesör kendi içerisindeki diğer tüm tonlarıda aynı şekilde analoğa en yakın sesi koruyarak mı ilerliyor? yoksa bazı tonlarda analoğa yakın bazı tonlarda dijital olarak mı ilerliyorlar..
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..
🙂