maximan demiş ki:arkadaşlar merhabalar.. HD 500 ü Line 6'nın web sitesinde yayınladıkları ses demolarını inceledikten sonra X3 Live almaya karar verdim.. çok fazla ahım şahım bir fark olmadığı kanaatindeyim.. gelmesini beklemeye deyecek gibi görünmüyor.. ve pardon X3 Live almaya karar verdim demişim (aldım bile) 🙂 şuanda POD X3 Live sahibiyim.. bugün sabahtan akşama kadar kurcaladım.. genel olarak tatmin edici geldi.. tüm driverlarını vs.lerini kurdum.. ve şunu sormak istiyorum.. Sonar 8 ve Cubase 5 ile ses kayıt denemeleri yaptım, bu 2 programlada kaliteli bir ses kaydı elde edemedim. en yüksek ses kalitesini elde etmek için jak'la değilde diğer bağlantılarla mı giriş yapmamız gerekiyor? Hangi çıkıştan kaliteli ses kaydı yapabiliriz ve o gereken kablonun adı nedir? bir de sistemim artık eskidi.
AMD Athlon 3500+ işlemci
ASUS A8V Anakart
Ati Radeon 9550 / 256 MB.
1 GB Ram
ve Anakartın kendi ses kartını kullanıyorum. (Ses kartımızın eski, veya kötü olması sanırım etkilememesi gerekiyor çünkü X3 Live'in kendi ses kartı var.. ne kadar güçlü bir ses kartı bu bilmiyorum gerçi)
X3 Live'in kendi ses kartı tek başına yeterli geliyor mu? yoksa harici ses kartı da almalımıyız?
bu arada önümüzdeki hafta içerisinde sağlam bir sistem (PC) toplayacağım..
arkadaşlar kısaca özetlemek gerekirse ben bu aletten en yüksek en kaliteli kaydı hangi ek aparatlarla alırım..? yardımlarınızı bekliyorum..
kayıt için x3 ü usb kablosuyla bilgisayara baglaman yeterli
driverlarınıda kurduysan x3 ses kartı gibi çalışır bilgisayardan cıkan seslerde x3 ün outputuna taktıgın hoparlorden kulaklıktan cıkar