Çok iyi!... Hemmen indirip deneyelim... Umarım hayal kırıklığı yaratmaz...
Anlamadım ne dediğini.. Emac ne? Macintosh'un bitürü mü (öyle ise konuyla alakası ne) yoksa emacs kullanıyorsunda, onla ilgili birşey mi yazdığın 🙂laurelyn demiş ki:ben üç ay önce emac aldım.uçak edasında uguldayan fanı hariç mükemmel bisii.valla niye bu kadar beklemisim almak için?kendimde sasırdım 😀
9 Ocak'da sipariş etmiştim ve 11 Ocak'da kabul görerek gemiye verilmişti paket. Dün öğle saatlerinde elime ulaştı 5 adet Ubuntu PC CD'si. Yani 15 günde geldi 5 CD ve 5 Kuruş vermiş değilim. (Elmasla ödeme yaptım 😀 ) 5 CD olarak geçiyor ama aslında 5 paket ve her bir pakette bir tane Live CD ve bir tane de Install CD var.eXpert demiş ki:Bedava olarak Ubuntu (GNU/Linux) CD'sinin kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayan bir site buldum. Yabancı. Tamam, biliyorum; bu amaçlı Türk birçok site vardı ama benim sipariş ettiğimde Türkiye'deki her ile teslimat var ve en cezbedici nokta şu ki, posta masrafı bile ödemiyorsunuz! Bir sitede doldurduğum ankette bana en uygun olan Linux dağıtımının, Ubuntu olduğunu öğrenince bu işi araştırmaya başladım ve bu siteyi buldum. Yani durum şu ki, bu siteden sadece Ubuntu CD'si sipariş edilebiliyor. Eğer başka bir Linux dağıtımı arıyor ve sipariş ile gelmesini bekleyemeyecek durumda iseniz, elinize 3 civarı boş CD alıp, bildiğiniz bir üniversitenin Bilgi-İşlem Bölümü'ne CD'lere eğer varsa istediğiniz Linux dağıtımını çekmelerini rica edebilirsiniz. Artık Windows'tan tamamen kurtulmak istiyorum!
https://shipit.ubuntu.com/