LipStick

Comma sagol konserde hata bendeydi davul olarak ama kısaca olayı anlatayım ilk konserim ve kartala guvenmekte hata yaptım 2 zili getirecekti getirmedi konsere 5 dk kala zil aramaya gittik bu beni cok etkiledi moral olarak ve ilk konser oldugundan dolayı heyecan da karışınca kotu caldigimi kabul ediyorum.

Tesekkurler..

Sistem DeğiL

Dediğim gibi sistem değil ancak bizim (lipstick)in davulcumuz
çoq abandığı için bi tek davul oldu. Davulun abanmaması gerekirdi.
Gitarlarda kapatmaya çalıştı.
Neyse Yani İlk konser haklısın...
Sonrakilere bekleriz

bu kadar aksiliğe karşı bir önerim var sizlere her grupta ses düzeni korkulu rüya olmuştur önerim sahneye çıkınca sesleri kendiniz ayarlayın davul tuşeleri yüksek tutuyorsa sizde aletleri açın bi şekilde kendiniz ayarlayın ve birde biziz çalışanlarına karşı eleştirileri isim vermeden yaparsanız daha sağlıklı olur başarılar arkadaşlar sonsuz destek...

DemO

Arkadaşlar Dude a çok teşekkür ediyorum. Her şekilde yanımızdalar.

Lipstick in demosu çok kısa süre sonra net olarak çıkacak.
İnternet sitemize de az kaldı.

Teşekkürler.

R.U.J isimli grupla ya da önceden çalışmalar yapmış olan Lipstick grubuyla uzaktan-yakından bi ilgimiz yok.biz de sizlerden öğrendik 🙂 fikir tamamen orijinal,alıntı yapılmamıştır....

Slm NisaN

Bu gün Lipstick olarak Yeni bi vokalle çalıştık ve hepimiz çok beğendik.
Bundan sonra beraber çalışacağımız Nisan'a HOŞGELDİN diyoruz.
Gerçekten grubumuz çok güzel oturdu. Bugün tonlamayı da bayağı hallettik. Sıradaki konser e gerçekten bekliyoruz.

Bugün Dude la beraberdik.

Birlikte projelerimiz var. Herkesi bekliyoruz...

Konser

Arkadaşlar Konser tarihimiz erkene alındı.

29 Mayıs ----->>25 Mayıs'a alınmıştır

25 MAYIS 2005 ' te Garage Bar

04 HAZİRAN 2005 ' te Biziz Rock Bar

25 mayısta seyduna olarak ordayız gençler inşallah bu sefer daha iyi olur sizden güzelşeyler bekliyoruz yalnız dikkat sahneden önce içmeyelim sonra zıbarana kadar içersiniz... 🙂

25 Mayıs-garage konseri erteleniyor!belli olunca forumda açıklanacak!!! ewet Nisan'la çıkıoruz.ama ertelencek konser,kesin tarihi açıklayacağız 🙂

1 Haziran

Arkadaşlar
Büyük ihtimalle 1 Haziran 2005 te
Dem ve biz sahnedeyiz. Büyük ihtimalle
bir grup daha olacak. Yer kesin olarak Garage.
Kapı açılış falan ; çok kısa süre süre
içinde belli olacak.
Bu sefer daha güzel olacak. Emin olun yeni solistimiz çok iyi.
Eski solistimizde Newborn gibi parçalarda klavye yapacak.
Gerçekten çok daha güzel olacak.

Tek korktuğum yeni solistimizin ilk performansını garage gibi bir bar da veriyor olmasının özellikle kendisini ve sonra da bizi nasıl etkiliyeceği.

Destan Yazdım Saygılar...

kendine güveni olduktan sonra başarır merak etmeyin bu defa soundchecki biraz daha özenli yapın orda olacağım zaten birde bir olay varmış stüdyo olayı özelden ulaşırsınız bana...

Geri