Allah'ım köprünün altından ne sular akmış da haberimiz yokmuş.
Ben direk konser hakkındaki yorumlarıma geçeyim iyisimi.
Konser gayet hoştu. Tek şikayetim, grupla alakası olmayan bir şeydi, o da "Wicked Game"dir, sevmediğim tek HIm şarkısı olması bir yana, bıktım şu şarkıyı Biziz'e her gittiğimde en az bir kez duymaktan. Ama bu benim özel problemim. Performansa söylenecek bir şey yok. Gayet hoştu. Öte yandan, solo esnasında jock'ın düşmesi apayrı bir komediydi. 😆 Öte yandan, ilk defa "Wicked Game" hariç bir HIM şarkısı çalarak da beni benden aldınız. "Join Me In Death"de Göktuğ'nun performansı muhteşemdi.
Muse şarkılarını gayet hoş çaldığınızı söyleyebilirim. Vokale bu noktada bir lafım yok, çünkü zaten acayip kasınç bir vokaldir Muse'unki ve haliylen yapması çok zordur. Nisan'ın da bazı yerlerde acayip kasıldığını gördüm, haklı olarak.(haklı olan ben değilim yannuz, onu da yazayım).Ama gayet güzel bir şekilde kotarıldı o da.
Sahne performansına bir şey diyemeyeceğim, çünkü zaten şarkılar zor ve sahne küçücüktü (keyboard'un üzerinde durduğu sandalye bunda büyük bir etkendi) ve alan yoktu hareket edilecek.
Kısacası, gayet hoş bir konserdi. Eleman değişiklikleri ve diğer şeyler hakkında yorum yapacak kadar vakit geçirmedim grupla, haliylen yorum yapamam, ama, başarılar diliyorum. Ne yaparsanız yapın, devam edin.