A
ahmetroxen
Şahsen 16 gb la şişme yaşamadım, tavsiyem ses arabirimi olarak güzel sürücüleri olan bir kart kullanmanız. Thunderbolt destekli yeni arabirimler Imac'lerde işe yarayacak kanısındayım.
DDR3 kullanıyor Imac'ler, ben benim kasada Kingston kullanıyorum, bir kere bellek hatası bile almadım 2006'dan beri.
O tarz bir kurulum için master klavyenin yanında bir de kontrolcü öneririm, özellikle yaylılara otomasyon verirken faydasını görürsünüz.
Minocan arkadaş selamlar,
İnternette iki haftadır araştırdığım kadarıyla AVID Mbox 3 hem fiyat olarak hem de özellik olarak bana yeterli gibi geldi, 4 giriş 4 çıkış. bu cihazı satın almayı düşünüyorum. Ram olarak ben de Kingston düşünüyorum hatta aşağıda linkini verdim incelerseniz sevinirim. Kontrolcü olarak şu an M-Audio Keystation 88es kullanıyorum. Üzerinde Modulation tekerleği var ki bu da yaylıların artikülasyon kontrolu için işimi görüyor. Fakat 88es klavyemin tuşları yarı ağırlıklı, piyano bestelerimi çalarken keyif vermiyor. O yüzden yine M-Audio nun Oxygen 88 Piyano tuşe hassasiyetli klavyesini almayı düşünüyorum fakat buna biraz daha zaman var..
İlgine teşekkürler
Sevgiler