Ltd Deluxe M1000 Ve Yeni Schecter Blackjack Sls

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Eski seri m1000 mi mh1000 mi yoksa ec1000 mi alayım karar veremedim. M sanırım neck thru, mh set neck ama carved top, daha şık gibi, ayrıca binding gövde de var m1000de sadece headstock ve klavyede binding var. Ec1000 ise çok kibar, gözüme çok güzel geldi seymour duncan'lı gitarım da yok. M ve mh floyd rose'lu, ec1000 sabit. Floyd kullanmıyorum ama olsa da olur akort kaçırmadıktan sonra sıkıntı olmuyor. Sabit köprülü ve floyd'lu başka gitarım da var. Sizlerin yorumlarını merak ederim bu üç gitar için. Eski serilerden bahsediyorum bu arada 2000ler, 2012ler falan baktığım gitarlar.

Yıllardır her üç gitara da hallenir durur gider başka aletler alırım. Şu an alacak olsam m1000 alırım. Ters kafa ve inlay leri çok hoşuma gidiyor. Kısacası sadece gözume daha iyi hitap ettiği için. Bu 3 gitar arasında kalite arasında hiçbir fark olacağını sanmıyorum. 3 üde kağıt üstünde ve kullanıcı yorumlarında müthiş aletler.

SLS sap profili M-1000'den daha ince ve bence genel olarak çalımı çok daha iyi. M-1000 daha kalın düz ve enden geniş bir sap olarak aklımda kaldı. İmkan varsa ikisini de deneyin derim.

Geri