Aman beklentileri cok yükseltmeyelim. 🙂
Floyd Rose falan olmayacak, onu söyleyeyim.
Floyd Rose falan olmayacak, onu söyleyeyim.
Hangi adam abi B.C Rich miYa o adami bir türlü sevemedim ben
Hangi adam abi B.C Rich mi
rich bich deki gibi 10 telli olabilir.
baya donanımlı ama 5200 olduğunu bilmiyordum 🙂 belki 82 model olanlar felandırBaya inceledim de videolarını falan, o ne öyle... Uzay gemisi mübarek. Amazon'daki en son satış fiyatı da güzelmiş, 5200 dolar 😀
Varmış, stockta 1 adet görünüyor 😀baya donanımlı ama 5200 olduğunu bilmiyordum 🙂 belki 82 model olanlar felandır
@Novacorda Guitars @hknsckn
Aslına biraz inovatif çalışmalar yapılabilir mi onları merak ediyorum.
Mesela :
1 - Soket şeklinde arkadan değiştirilebilinir manyetikler. ( Bu sanırım stringthrough ve hardtaillerde belki mümkün olabilir ) Bunu youtube da gördüm.
2 - Aynı şekilde değiştirilebilinir fretboard tuşesi mümkün olabilir mi ? Mesela perdeli tuşeyi çıkarıp mikrotonal takmak vs. Gerçi düşününce bu zor gibi geliyor ama belki bir mühendisliği vardır tam da emin değilim.
3 - Gitarın bridge manyetiği normal çalışırken neck manyetiği midi out verebilir mi ?
Bugun Kıvılcım Müzik'te miydiniz acaba? öğleden sonra.
@Novacorda Guitars @hknsckn
Aslına biraz inovatif çalışmalar yapılabilir mi onları merak ediyorum.
Mesela :
1 - Soket şeklinde arkadan değiştirilebilinir manyetikler. ( Bu sanırım stringthrough ve hardtaillerde belki mümkün olabilir ) Bunu youtube da gördüm.
2 - Aynı şekilde değiştirilebilinir fretboard tuşesi mümkün olabilir mi ? Mesela perdeli tuşeyi çıkarıp mikrotonal takmak vs. Gerçi düşününce bu zor gibi geliyor ama belki bir mühendisliği vardır tam da emin değilim.
3 - Gitarın bridge manyetiği normal çalışırken neck manyetiği midi out verebilir mi ?
Bugun Kıvılcım Müzik'te miydiniz acaba? öğleden sonra.
Manyetik konusuna gelecek olursak, benzer konseptler yapıldı, yapılmaya da devam eder mutlaka. Bu işin en temiz yolu Erhan'la (@Ers Guitar Pickups) ortak çalışıp, soketleri, baseplate'i vs. bu işe uygun hazırlayıp/hazırlatıp insanlara o seriden 3-5 opsiyon sunmak.
Hal böyleyken, ülkemiz için konuşacak olursak, nasıl daha fazla insana ulaşırım, nasıl malum markalardan sıyrılıp gitarlarımı pazarlarım, önyargıları nasıl kırarım kısmında kalıyorum şahsen ben.
Yılda 20-30 gitar çıkarabiliyor olsam, her gece kafamı yastığa koyduğumda üstte bahsettiğim konu yerine, atıyorum yeni bir köprü tasarımı, yahut sap gövde bağlantısı, manyetik tasarımı düşünsem, güzel fikirler çıkar ortaya bence. (Tekil konuştum fakat inanıyorum ki bu hepimiz için böyledir.)
Is cikisinda arada bir ugrarim oraya... Hayirdir?
Dün novacorda çalan bir ağabey vardı da size benzettim, pp'deki fotodan.Gitar çok güzeldi.
Bebek ve is arasinda ancak bu kadar su anda.
98950 eklentisini görüntüle 98951 eklentisini görüntüle
Besiktas'tan esinlendim, yanlis olmasin.
V den çok boynuzsuz warlock'u andırdı bana 😀 Elinize sağlık. Boynuzlar az daha ince olabilirmiş 🙂