Magick

cyberknight demiş ki:
Berkay indir şu gitarı az daha az daha 🙂= Kelly'e ayıp oluyo 🙂=
Geçmiş olsun büyük gün için de...
hayir sakin indirme bence...ama mustafa azcik indirse iyi olcak ceneye carpcak nerdeyse gitar 🙂

ayrica leventin kelly daha guzel.

leventin saclar ise en guzel. 🙂 (o ne lan 🙂 sokakta gorsem tanimam yurur gecerim yanindan)

Kelly'me laf yok 😀 Orda çok fazla ışık var (flash 😉 ) onun için abartı renkli görünmüş, o kadar değil aslında daha koyu ve daha güzel 🙂 Sahne ışıkları altında bakmak lazım yani 😆

Ben bütün seyircilere Rock Station ekibine teşekkür etmek istiyorum. Özellikle de konser öncesinde, sırasında ve sonrasında bize inanılmaz yardımcı olan Angarya - Onur ve Sercan'a çook teşekkürler 🙂

şaka maka eerie dess şahane durmuş ışık altında keşke bulsaydım da ben de eds alsaydım 😉 nice konserlere berkay yeni gitarınla

meciğe de başarılar sanırım meciğin müziqiyle tanışmamdan beri ankarada kaçırdığım ilk konser

Yine bi Rock Station rüzgar gibi geçti i$te. İnanılmaz yoruldum, ama Magick'i seyretmek ağrıyan ayaklarıma deydi.. Resimler de hoş olmu$.. Levent yine yakı$ıklı... Ben resim çekemedim bu sefer... Ba$arılar.. Ba$arılar...

Catharsis demiş ki:
necromancy demiş ki:
Berkay küsmee!!! Ühüüeee....Bööhüüü!.. Sniff!

Sniff 64' mü demek istedin Gülfer' ciğim 😛

Magick çok iyi bir performans sergiledi, kutluyorum kendilerini. Albümü dört gözle beklemekteyiz. Bu arada Berkay da yakışıklı tabi 😉

Ehuheuheue.... Kız alemsin.. Kesinliklen ööle demek istedim 😉 Tekrardan saygılar herkese... Bi de Berkay'cım kızmadın di mi banaa?? Çok fazla tanı$madığımız için sadece Levent'e yorum yazdım ben resim bakımından. Aman yannı$ anna$ılma olmasın.. Sevgiler...

Yok canım ne kızması, tam tersine 🙂 Teşekkürler yorumlarınız için, ama ben birşey sormak istiyorum. Yeni bestelerle ilgili fikriniz yok mu hiç? Ben şahsen yeni besteleri "Torn" ve "Silver Loom and The Mirror Man" çok beğeniyorum ama sizde nasıl bir izlenim bıraktı onu bilmiyorum 🙂

Valla ben Stained Glass'ı pek beğeniorum.. Silver Loom and The Mirror Man'de sanki tamamlamı$ ho$ olmu$. Torn da ho$ olmu$ gayet elbetteki. Umarım biran evvel albüm kayıtlarını nihayete erdirip, anla$maları tamamlayıp, "Of Deceit And Love"da defalarca dinlediğim o $ahane $arkılara yenileri eklenmi$ olarak bilgisayarımda dönüp duracak bir albüme kavu$urur Magick beni..
Bu arada Levent'e de söyledim ben yetmedi bu konser bana ya sanki Magick sahneye çıktı, cırt diye bitti gibi geldi oysa 6 şarkı çaldınız galiba. Ayrıca Bittersweet'e de hastayım. Çalmasaydınız üzülürdüm. Neyseki çaldınız onu da. Ohh amma yazdım gene ya..

unluler ne dedi
------------------

laBrie: tamam mehmetin sesi daha guzel olabilir ama ben de kilo verdim gobegi erittim ama naaber? yaaa...

mustaine: levent cok iyi de saclara uzuldum tabi.

portnoy: cekil bakiym bateristi iyi goremiyom.sora sor ne sorcaksan.hey yavrum yuru be analar neler doguruyo...

tony levin: tek varisim mustafa

petrucci: berkay gitari az daha kaldir oglum cenene degmeden olmaz hadi gulum.

hincal uluc: olmamis hocam mantik hatasi var bu muzikte, eh keh keh keh keh kee.

ankarali turgut:bize ait icimizden gelen tinilarla dolu simsicak bir muzik.ankarali grup olduklari ne kadar belli degil mi?

Selamlar Magick,ve Muratcan!Uzun uğraşlar sonunda sizi dinleyebildim.Gerçekten güçlü vokal, iyi gitaristler,harika bir baterist ve muhteşem besteler...daha ne olsun..Keşke biraz daha uzun kalsaydınız sahnede.

Geri