tm demiş ki:kusura bakamyın arkadaşlar ben garage ın tonmaister ıyım. valla ne ses ne kendim hakkında yorum yapıcam metal sevmeyen bir insan olarak magick'i dinlerken pek ses ayarı yapamadım bu arada o fear of the dark nasıl bir şeydi baba ellerinize ağzınıza sağlık çoooooook başarılar...
Mutilated demiş ki:Cidden teşekkürler arkadaşlar, herkesin böylesine beğenmesi ve eğlenmesi beni çok mutlu etti 😉
Sevgiler...
vay foruma bir ustad daha katilmis ne guzel ne guzel...Mutilated demiş ki:Hoşbulduk efendim 😉
Sevgiler...
magick demiş ki:Benim gördüğüm kadarıyla garage'ın tonmaister'ı arkadaş süper bir yorum yapmış. Hani bir kusuru varsa da bunu kabul ediyor. Bende bir parça kendisine katılıyorum. Çünkü Levent'in gitarı ben hiç duymadım. Soloları da duymadım. Ses ayarı hiç iyi değildi...Tabi bu işin önemsiz kısmı... 3 4 parçada sahnedeki ugultu ve rezonans parçaların içine etti birazcık. Bu noktalarda müdahale edilseydi hiç değilse parçarlı duyardık. Allahtan Mehmet gibi bir vokal var da her türlü gürültünün ve olumsuzluğun üstesinden gelip-bastırıp Magick dinlenmesine vesile oluyor. Magick süper grup ve büyük grup....
İmza: Şakşakçı Magick hayranı🙂)