Magick

yerin kulağı Ankara'daymış Magick'in sürprizini duymuş ama duymamazlıktan gelsin çünkü sürprizler güzeldir.Magick adına alacağım güzel bir haber beni sevindirir.

Hazırlıkta dinlemiştim sizi ilk ve hayran kalmıştım. Yıllardır her organizasyonda her afişte yana yana adınızı ararım. Magick lafı geçtiğinde yerlere göklere sığdıramam sizi. Demonuz çıktığında tam 4 ay boyunca walkmanimin içine(hemen kasete çekmiştim biz kaset çıkarmadıkki yaw demeyin) sizinkinden başka kaset girmedi. Elimden geldiğince konserlerinize saatler öncesinden gelip, getirip, son sesle bağıra bağıra söyledim sizlerle. Hatta şarkıları hayali davulumla Muratcan'la birlikte çaldım...
Haziranda bu en çok sevdiğim grupla aynı sahnedeydim. Yakın bir zamanda tekrar aynı sahneyi paylaşıcam. Bu çok az insanın sahip olabileceği bir fırsattır; favori grubuyla aynı yerde çalmak... Teşekkürler Magick...

(ALBÜM NERDE ULANNN!!!!)

Teşekkürler Agonified, sahne paylaşmak güzeldir, bira paylaşmak daha da güzeldir 😉. Albüm bitti gibi, azcık daha sabır.

Bu konserde çalacak yedek gitarist ise forum ortamında tanıdık, genç, istekli ve gayretli bir arkadaşımızdır. Bu kadar ipucu yeter mi?

Geri