Maks 8000Tl elektro gitar önerisi

Dostlar klasik gitar çalmayı biliyorum. 4 yıldır falan çalıyorum iyi seviyede olmasa da amatör-orta seviye solo çalıyordum bazen klasik gitarda. Elektrogitar almayı düşünüyorum, bütçe maksimum 8000tl falan. Daha çok duman, adamlar tarzı falan çalarım diye düşünüyorum. Gitar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Amfin varmı amfiye nekadar bütçen var ses kartımı kullancaksın? bende yeniyim bu işlerde ama durumu görüyorsun geçen ay 6200 liraya aldığım amfi şuan 7300tl sonraya bırakırsan bir daha uzun süre alamayabilirsin.

Amfim yok, amfi kullanacam. Amfi için de maksimum 3000 bütçe ayırabilirim, amfi için Boston ga15r, Midex MGA 25BK modellerine baktım pek anlamadığımdan mağazaya gidip bu modelleri sormayı ve daha iyi model varsa onları önermelerini isteyecem. Varsa sizin de tavsiyenize açığım.

Amfim yok, amfi kullanacam. Amfi için de maksimum 3000 bütçe ayırabilirim, amfi için Boston ga15r, Midex MGA 25BK modellerine baktım pek anlamadığımdan mağazaya gidip bu modelleri sormayı ve daha iyi model varsa onları önermelerini isteyecem. Varsa sizin de tavsiyenize açığım.
ya boston ga 15 hiç bilmeyen için bir süre idare edebilir sanırım 0 alacaksın bence o 3k ya 2. el ses kartı al bilen biriyle yada 2. el amfi al boston ga 15 den daha iyisini alırsın net

Boston ga15r, Midex MGA 25BK modellerine baktım pek anlamadığımdan mağazaya gidip bu modelleri sormayı ve daha iyi model varsa onları önermelerini isteyecem
daha kötü model yok, yorulma mağazaya kadar ... bütçe kısıtlıysa ikinci el kovala, bu forumda iyi ilanlar denk geliyor
benden al demiyorum, böyle cevap verirken ilanımı araya sıkıştırmak istemem ama dediklerinden 10 kat daha iyi amfi, genelde yeni başlayanlar nedir Orange bilmiyor diye kimsenin dikkatini çekmiyor - ilanları tara, yoruları oku en azından

Solitude abinin attığı orangeda işini görür fakat çoğu kişinin bayıldığı çoğu kişininde nefret ettiği bi tonu var ben şahsen sevmiyorum sen seviyorsan o amfiyi alabilirsin
70-80ler tonu
Anıl abinin denediği bu amfide iyiymiş renklerine göre amfi tonları değişiyor: .

Dostlar 2. El amfi alma gibi bir durumum maalesef yok, çünkü gitarı ve amfiyi ben almayacağım, baska şehirden bana hediye olarak alınacak. Benden beğendiğim modeli istediler almak için. Hâl böyle olunca da hediye olarak alınacak bir şey için, siz bana parasını atın ben burdan kendim alayım demek de doğru olmaz 🙂

ya boston ga 15 hiç bilmeyen için bir süre idare edebilir sanırım 0 alacaksın bence o 3k ya 2. el ses kartı al bilen biriyle yada 2. el amfi al boston ga 15 den daha iyisini alırsın net

daha kötü model yok, yorulma mağazaya kadar ... bütçe kısıtlıysa ikinci el kovala, bu forumda iyi ilanlar denk geliyor
benden al demiyorum, böyle cevap verirken ilanımı araya sıkıştırmak istemem ama dediklerinden 10 kat daha iyi amfi, genelde yeni başlayanlar nedir Orange bilmiyor diye kimsenin dikkatini çekmiyor - ilanları tara, yoruları oku en azından

Solitude abinin attığı orangeda işini görür fakat çoğu kişinin bayıldığı çoğu kişininde nefret ettiği bi tonu var ben şahsen sevmiyorum sen seviyorsan o amfiyi alabilirsin
70-80ler tonu
Anıl abinin denediği bu amfide iyiymiş renklerine göre amfi tonları değişiyor: .

.

Dostlar 2. El amfi alma gibi bir durumum maalesef yok, çünkü gitarı ve amfiyi ben almayacağım, baska şehirden bana hediye olarak alınacak. Benden beğendiğim modeli istediler almak için. Hâl böyle olunca da hediye olarak alınacak bir şey için, siz bana parasını atın ben burdan kendim alayım demek de doğru olmaz 🙂
Blackstar fly 3 alabilirsin 3400tl sıfır olarak alabileceğin en iyi fp amfi

Eğer 8bin lira içinde gitar + amfi alacaksan amfiyi sonra almanı öneririm squier bullet hss strat yada jackson js11 alabilirsin
eğer istanbul içindeysen çekmeköyde saga müzik diye bir yer var pazarlık yapabilirsin (hediyeyi alacaklara durumu anlatırsan büyük ihtimal halledebilirsin)
Squier: Squier Bullet Strat HSS LRL BLK Elektro Gitar (KILIF+ASKI+JAK+PENA)
Jackson: Jackson JS11 Dinky AH BLK Elektro Gitar (KILIF+JAK+ASKI+PENA)

Eğer 8bin lira içinde gitar + amfi alacaksan amfiyi sonra almanı öneririm squier bullet hss strat yada jackson js11 alabilirsin
eğer istanbul içindeysen çekmeköyde saga müzik diye bir yer var pazarlık yapabilirsin (hediyeyi alacaklara durumu anlatırsan büyük ihtimal halledebilirsin)

ya 6.5k verilmez js11 e 2. el 4.8 yada 5k ya var 3k ya da 2. el amfi alırsın tadından yenmez

ya 6.5k verilmez js11 e 2. el 4.8 yada 5k ya var 3k ya da 2. el amfi alırsın tadından yenmez

Gitara kesin karar verdim, Ibanez GRX40 alıyorum. Amfi için ise 2 tavsiyede bulundular, biri Roland cube 10GX, diğeri Blackstar ID:Core 10 V3. Sizce hangisini almalıyım? maksimum 7000tl bütçe ile amfi önerisinde bulunabilirsiniz

ilanı at. ben bunu buldum hem sıfırdan daha hesaplı de.

Modelleme amfisi olarak id:core 10 en iyi seçenek

youtubeda araştırabilirsin elmo bey ikisinide gayet iyi şekilde denemiş.
Bende id:core 20 var bi sıkıntı görmedim ama uygulamasını kullanmak için bilgisayara ihtiyacın var ses kartı olarakta kullanabiliyorsun.

Hocam hangi gitar ile kullanıyorsunuz ve ses efektlerinden, temiz ses vermesinden ne kadar memnunsunuz?

Hocam hangi gitar ile kullanıyorsunuz ve ses efektlerinden, temiz ses vermesinden ne kadar memnunsunuz?
Bir saat destan yazdım telefonun şarjı bitti hay böyle işin. Neyse, gitarım jackson js22 giriş seviyesi çift humbuckerlı bi gitar aham şaham bi özelliği yok. Amfiye gelirsem amfinin kendi clean kanalları iyi ama crunch ve overdrivea geçince çok basslı ve boğuk ses veriyor tüm olay arhitect uygulamasında desem yeridir ama yok amfiyi alayım indireyim istediğim tonla kullanayım yok malesef ben istediğim tonu tutturana kadar gitarda seviye atladım diyebilirim phaser reverb delay efektleri iyi uygulamada daha fazla seçeneği var. Community kısmında uygulamada ordan istediğin grubun ismini yazıyosun mesela ben megadeth yazdım diyelim en çok indirileni indirdim açtım rust in peace tonu alamazsın, zaten öyle bi tonu almanın imkanı yok lambasız bi amfide, çok yakın bi ton alırsın ama aynı tonu alman mümkün değil.
Sadede gelirsem deneme yanılma işi beğenirsin beğenmezsin en kötü korsan amplitube indirip ses kartı olarak kullanırsın o şekildede iyi iş görüyor fakat amplitube yani en iyi modelleme uygulaması (ne dendiğini tam bilmiyorum) denebilir cracksiz şekilde indirirsen kısıtlı seçenekler oluyor ve arkada white noise denen bi gürültü oluyor. Demeye çalıştığım şey uygulamayı karıştırırken kolay gelsin

Geri