Hocamcımlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim yunanistandan elime HH bir squier mustang geçti fakat oda HH gitar dolu olduğu için sx in 2 adet Single manyetiği ile değiştirmek istiyorum ayrıca iki adet fender jaguarda sol üstte bulunan "slide switch" denen bir switch eklemek istiyorum ki estetik dursun ve işlevi olsun şimdi ben sakaryada yaşan bir garibanım etrafımda hiç adam akıllı bu işi yapabilecek kimse yok, benimde derslerden vaktim yok. Bunu istanbulda herhangi bir gitarcıya götürsem (slide switchler için gövdede yer açılması lazım kendim yuvarlak uçlu matkap veya öyle bir aletle hallederim diye düşünüyorum, ama siz yinede fiyata dahil olarak söyleyin) desem bu manyetikler single ile değişicek bide 2 adet slide switch takılacak bu adam bana nasıl bir fiyat verir, burda kimse olmadığı için adam akıllı bilgi alamıyorum internettede bununla ilgili hiçbir kanyak yok.
Dipnot: gitarı yunanistandan vergisini geri alaraktan 3750 liraya aldım şuanda zuhalde 9000 civarı manyetik değişimi için aşırı uçuk bir fiyat vericek olurlarsa gitarıda manyetikleride satıp sx strat alıcam
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar saygılar
Dipnot: gitarı yunanistandan vergisini geri alaraktan 3750 liraya aldım şuanda zuhalde 9000 civarı manyetik değişimi için aşırı uçuk bir fiyat vericek olurlarsa gitarıda manyetikleride satıp sx strat alıcam
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar saygılar