Manyetik değişimi hk.

merhaba arkadaşlar. 5 senedir aşağıdaki squier affinity strat modeline sahibim. ama sevdiğim bir sanatçının signature modeline benzetmek için değişiklik yapmak istiyorum.
IMG_0402.webp

oluşturmak istediğim model aşağıdaki gibi tek humbucker ve sadece volume knob'u.

sorum şu manyetik ve pickguardı alsam, işçilik maliyeti ne kadar olur. ve ikinci sorum manyetik ve pickguard dışında değiştirmem gereken farklı bir parça var mıdır. iyi forumlar 😊

IMG_0299.webp

Push pull'un sizcesi bizcesi yok. Takacağın manyetik aktif ve bu manyetiğin ayrıca pasif olma özelliği var ise mecbur push pull takmak zorundasın. Sadece pasif manyetik alırsanız gerek yok. Ya da sadece Aktif manyetik alırsanız da gerek yok.

Bu arada artık soketli sistemler var. Her şeyi yerine takip soket ile birbirine bağlıyorsunuz. Eğer böyle özellikli bir manyetik alırsanız luthiere de çok gerek yok.

Push pull'un sizcesi bizcesi yok. Takacağın manyetik aktif ve bu manyetiğin ayrıca pasif olma özelliği var ise mecbur push pull takmak zorundasın. Sadece pasif manyetik alırsanız gerek yok. Ya da sadece Aktif manyetik alırsanız da gerek yok.

Bu arada artık soketli sistemler var. Her şeyi yerine takip soket ile birbirine bağlıyorsunuz. Eğer böyle özellikli bir manyetik alırsanız luthiere de çok gerek yok.
seymour duncan invader düşünüyorum hocam

Gitarınızın hali hazırdaki kabloları bu sistem için uygun olmayabilir bu da ekstra bir wiring maliyeti çıkartabilir en iyisi fotoğrafları çevrenizdeki bir luthiere atıp direkt fiyat almak, bunu yapmaya çekinmeyin foto attınız diye yaptırmak zorunda değilsiniz ya da maden yaptırmayacaktın neden bana foto attın demez kimse. Bütün parça maliyetlerinin üzerine de 1000TL gibi bir işçilik alacaktır tahminimce.

Eğer kargolamak vs. sıkıntı değil derseniz burası size yardımcı olabilir kendilerini tanıyorum;

Geri