Oda pek büyük değil.Pek sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de öğretmenler gittikten sonra sesi fullemek fena olmaz 😅O süngerler akustik düzenleme için izolasyon sağlamaz. Odada büyükse sorun olmaz.
dsl 20 combo sahibi birisi olarak, ev icin kullanilacaksa pek emin olamadigim amfi. 10 watt modunda bile ev icin bence yuksek sesli bir amfi. Ve drive channel sesi birazcik artirmadikca cok tat vermiyor sahsen. Ama birazcik ses toleransi olan bir yerde yasiyorsaniz belki olabilir. Onun disinda amfi guzel bir amfi. Guzel bir speaker ile gayet guzel marshall tonlari alabilirsiniz.
Bu konularda çok fazla denemeler yapmış birisi olarak bişeyler ekleyeyim.
1- Evde kullanılacak lambalı amfide "master volume" ve "lead volume" gibi iki ayrı volume potu varsa benim gibi 30watt kafa bile rahatlıkla kullanılıyor. Bunu da lead volume abanıp master dan kısarak sağlayabiliyorsunuz. Volume pedal veya watt killer ile yaptığım denemelerde olumlu bir fark hissedemediğim için hepsini eledim. 🙂
2- Amfinin yanında kabin inanılmaz fark yaratıyor. HT112 ler vasat ve muhtemelen kısa süre sonra değiştirmek isteyeceğiniz bir seçenek olacak. 2. el alıp denenebilir. Belki çok seveceksiniz.. Ama sevmezseniz çok üzülmeden elden çıkartılabilir. Benim şahsi önerim V30 lu bir kabinle kullanmanız olur.
Amfinin bakimini yaptirmak ne demek pek emin degilim. Ben de bu amfi 3-4 yildir var tek yaptigim tasirken dikkat etmek. Onun disinda tuplerde ya da knoblarda herhangi bir problem yoksa degisecek suyu yagi vs yok sonucta.Satan arkadaş 5 yıldır amfinin kendisinde olduğunu ve herhangi bir bakım yaptırmadığını söyledi.Daha doğrusu bakım yapılması gerektiğini bilmiyormuş.Yanındaki blackstar kabinden dolayı bende pek emin olamadım sonradan v30 alıp monte ederim demistim ama bu şekilde yarım setup kurmaktansa baştan düzgün olsun istedim.Bu yüzden DSL1 amfi ile marshall HX112 kabin zuhal muzikten inceledim.V30 kabin bulamadım ya da bulduklarım 1x12 değildi.Biraz da fiyatı yüksekti ama benim görmediğim kısım olabilir.Varsa v30 lu kabin önerinizi beklerim.
Satan arkadaş 5 yıldır amfinin kendisinde olduğunu ve herhangi bir bakım yaptırmadığını söyledi.Daha doğrusu bakım yapılması gerektiğini bilmiyormuş.Yanındaki blackstar kabinden dolayı bende pek emin olamadım sonradan v30 alıp monte ederim demistim ama bu şekilde yarım setup kurmaktansa baştan düzgün olsun istedim.Bu yüzden DSL1 amfi ile marshall HX112 kabin zuhal muzikten inceledim.V30 kabin bulamadım ya da bulduklarım 1x12 değildi.Biraz da fiyatı yüksekti ama benim görmediğim kısım olabilir.Varsa v30 lu kabin önerinizi beklerim.
Ben bunu kullanıyorumSatan arkadaş 5 yıldır amfinin kendisinde olduğunu ve herhangi bir bakım yaptırmadığını söyledi.Daha doğrusu bakım yapılması gerektiğini bilmiyormuş.Yanındaki blackstar kabinden dolayı bende pek emin olamadım sonradan v30 alıp monte ederim demistim ama bu şekilde yarım setup kurmaktansa baştan düzgün olsun istedim.Bu yüzden DSL1 amfi ile marshall HX112 kabin zuhal muzikten inceledim.V30 kabin bulamadım ya da bulduklarım 1x12 değildi.Biraz da fiyatı yüksekti ama benim görmediğim kısım olabilir.Varsa v30 lu kabin önerinizi beklerim.
Yanlış yazmışım aynı bahsettiğiniz amfiden bahsettim.MX112Ben bunu kullanıyorum
MARSHALL MX112R Kabin Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
MARSHALL MX112R Kabin, MARSHALL ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
Dsl1 16 ohm destekliyor sadece alırken bunuda göz önünde bulundur.Yanlış yazmışım aynı bahsettiğiniz amfiden bahsettim.MX112
Bu nasıl bir sorun yaratabilir.Pek bilmediğim için soruyorum.Kabin de aynı Ohm değerinde.Baska kabinleri geçme konusunda mı dedinizzDsl1 16 ohm destekliyor sadece alırken bunuda göz önünde bulundur.
Teknik bi bilgim yok adamlar takmayın diyor takmıyoruz 😀 ben kabini takım olsun ve eve en uygun diye böyle aldım. İnstagram hesabım erdiynl merak edersen orda paylaşımlar yapıyorum az çok fikir sahibi olursun.Bu nasıl bir sorun yaratabilir.Pek bilmediğim için soruyorum.Kabin de aynı Ohm değerinde.Baska kabinleri geçme konusunda mı dedinizz