Marshall Fridge Buzdolabı

Yukarıda linkini attığım ürünü hiçbir yerde stokta bulamadım , marka distribütörü Zuhal müzik ile görüştüm onlarda şu anda getirtme imkanı olmadığını söyledi , başka bir marka mini buzdolabını kaplatıp makyajlayarak aynı görünümü elde etme imkanı yok mu Türkiyede, butik amfi yapanlar , 3d yazıcı baskı vs yapanlar yapabilir mi ?

Merhaba,

Bende vardi, yakin zamanda sattim, goruntusu disinda cok bir olayi yok. Benim satma nedenim fazla elektrik tuketmesi ve gurultulu calismasi idi ama benimki bir onceki seriydi belki gelistirmislerdir. Ben de ikinci el almistim o kadar paraya degecek bir urun oldugunu dusunmuyorum ama goruntu gercekten guzel. Bir de evinizde 1-2 tane Marshall amfi varsa goruntu cok da degismiyor acikcasi 🙂 Ben bunun yerine seffaf camli enerji icecegi dolabi gibi bir sey bakiyorum, onu alip Fender kaplaticam.

Merhaba,

Bende vardi, yakin zamanda sattim, goruntusu disinda cok bir olayi yok. Benim satma nedenim fazla elektrik tuketmesi ve gurultulu calismasi idi ama benimki bir onceki seriydi belki gelistirmislerdir. Ben de ikinci el almistim o kadar paraya degecek bir urun oldugunu dusunmuyorum ama goruntu gercekten guzel. Bir de evinizde 1-2 tane Marshall amfi varsa goruntu cok da degismiyor acikcasi 🙂 Ben bunun yerine seffaf camli enerji icecegi dolabi gibi bir sey bakiyorum, onu alip Fender kaplaticam.
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim fenderi nerede kaplattıracaksınız acaba, 3d yazıcıdan yapılmış çeşitli amfi modeli penalıklar almıştım dekor için, o tip bir firmadan mı yaptıracaksınız.

Geri