Hala çalışıyorsa herhangi bir miktara karşın vermeyi düşünür müsün?Biletix izin vermiyor ama passo'da kullanılıyor. Sorun yok yani. ben forumdan 5-6 kişiyle paylaştım + arkadaşlarımdan da alanlar oldu.
Hala çalışıyorsa herhangi bir miktara karşın vermeyi düşünür müsün?Biletix izin vermiyor ama passo'da kullanılıyor. Sorun yok yani. ben forumdan 5-6 kişiyle paylaştım + arkadaşlarımdan da alanlar oldu.
Ben biletix vermeyince ve redditte de insanların tekrar kullanamadığını okuyunca kesin olmuyor sanmışım ama sağ olun ben de passodan almaya çalışayım o zaman teşekkürlerBiletix izin vermiyor ama passo'da kullanılıyor. Sorun yok yani. ben forumdan 5-6 kişiyle paylaştım + arkadaşlarımdan da alanlar oldu.
Öncelikli satış stoğu tükendi uyarısı veriyor passoda kodlar, bilginiz olsun denemekten vazgeçmeyin yine de.
Sahne önü biletini en sonu ben aldım sayfalar paylaşmıştı tükendi diye denedim 2 tane kalmıştı yüksek ihtimalle iade edilmiş biletler benden hemen sonra arkadaşta almaya çalıştı kalmadı. hala iade falan eden olabilir deneyin pazartesi kalmaz biletÖncelikli satış stoğu tükendi uyarısı veriyor passoda kodlar, bilginiz olsun denemekten vazgeçmeyin yine de.
satilik mi halaDarılmaca kırılmaca yok kodu satıyorum. 300 tl. isterseniz danaya girer gibi girin isterseniz 1 kişi ödeyin isterseniz forumda paylaşın. 20 bilet hakkınız var ben bir tane biletimi aldım köşeme çekildim 19 tane alabilirsiniz. ben 20 dolares zaten bayıldım daha da bayılmadan ucundan kurtarayım.
Hocam 00.00 da baslicak mi direk bilet satışları8 Ocak'a saatler kala tetikteyiz 🙂 Dave'i görmek müthiş olacak.
Ben de tam emin olmamakla birlikte ekşi'deki bir yorumdan hareketle pazartesi 11.00 itibariyle genel satışa çıkacakmış diye gördüm.Hocam 00.00 da baslicak mi direk bilet satışları
Evet bende kucukciftlik park tweet atmisBen de tam emin olmamakla birlikte ekşi'deki bir yorumdan hareketle pazartesi 11.00 itibariyle genel satışa çıkacakmış diye gördüm.
Bu abi abla ebeveynliği konusunda emin misinizAnne. Baba, Abla, Abi. Kısaca yanında 18 yaş ve üzerinde birisi varsa sorun yok.
Yanlış mekan seçmişler. Türkiye'de yakın şehirlerden de gelen çok olur. Popo kadar bir alan. Bakıp görücez.