Sağol iyi dileklerin için. Şansımızı daha çok çalışarak, yaptığımız müziğe inanıp heyecanımızı daha yüksek tutarak kendimiz yaratmalıyız. Ocak ayında bir konser görünüyor ufukta :roll: yukarıdaki mesajıma göre bunun anlamı : yeni besteler geliyor 8) :twisted:discouragedone demiş ki:Sizkere sonsuzzzz başarılar..Ben inanıyorum ki bu grubu iyi şeyler beklio!Şans yakanıza yapışır işallah!! 😀
Anthrax demiş ki:Ne konser mi?
Melatonin biz olmadan hiçbir konsere ÇIKAMAZ 😉 🙂 anlaşmaya aykırı 😀
Dip'te biraz daha kalabilseydiniz, dinleme fırsatınız olacaktı. Tecrübe sadece sahneye çıkmakla kazanılmaz. Biraz bakmak gerekir başkaları ne yapıyor diye ve bu sayede görürsün ben nerdeyim adamlar nerde. Neyse bu sefer izlersiniz artık, biz de 3-5 kişiye çalmak zorunda kalmayız diye umuyorum.SuicideMachine demiş ki:karaleke ye belirttiğim gibi sizlede aynı konsere çıkmak büyük bir zevktir bizim için iyi bir grup olduğunuzu duymuştum ama şu ana kadar izleme fırstım olmadı 8 ocakta inşallah şimdiden başarılar
Mike demiş ki:bi yanlışlık mı var acaba ? :bilmem melatonin nasıl bizsiz konsere çıkar ya...hiç yakıştıramadım 😀 😛 😆 başarılar kolay gelsin...
Yok öyle bir şey, ben şahsen Angarya elemanlarının hepsine gıcık oluyorum 😆 böyle bi artislikler, bi rockstar tavırları ne bileyim saygısızlık diz boyu :twisted: hehehe 😛discouragedone demiş ki:Anow! Melatonin ve Angarya kanka olmuş da haberimiz yok.. 😛 😉
affet abi bilemedik 😆wastelander demiş ki:Yok öyle bir şey, ben şahsen Angarya elemanlarının hepsine gıcık oluyorum 😆 böyle bi artislikler, bi rockstar tavırları ne bileyim saygısızlık diz boyu :twisted: hehehe 😛discouragedone demiş ki:Anow! Melatonin ve Angarya kanka olmuş da haberimiz yok.. 😛 😉