Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

discouragedone demiş ki:
Sizkere sonsuzzzz başarılar..Ben inanıyorum ki bu grubu iyi şeyler beklio!Şans yakanıza yapışır işallah!! 😀
Sağol iyi dileklerin için. Şansımızı daha çok çalışarak, yaptığımız müziğe inanıp heyecanımızı daha yüksek tutarak kendimiz yaratmalıyız. Ocak ayında bir konser görünüyor ufukta :roll: yukarıdaki mesajıma göre bunun anlamı : yeni besteler geliyor 8) :twisted:

karaleke ye belirttiğim gibi sizlede aynı konsere çıkmak büyük bir zevktir bizim için iyi bir grup olduğunuzu duymuştum ama şu ana kadar izleme fırstım olmadı 8 ocakta inşallah şimdiden başarılar

SuicideMachine demiş ki:
karaleke ye belirttiğim gibi sizlede aynı konsere çıkmak büyük bir zevktir bizim için iyi bir grup olduğunuzu duymuştum ama şu ana kadar izleme fırstım olmadı 8 ocakta inşallah şimdiden başarılar
Dip'te biraz daha kalabilseydiniz, dinleme fırsatınız olacaktı. Tecrübe sadece sahneye çıkmakla kazanılmaz. Biraz bakmak gerekir başkaları ne yapıyor diye ve bu sayede görürsün ben nerdeyim adamlar nerde. Neyse bu sefer izlersiniz artık, biz de 3-5 kişiye çalmak zorunda kalmayız diye umuyorum.

bi yanlışlık mı var acaba ? :bilmem melatonin nasıl bizsiz konsere çıkar ya...hiç yakıştıramadım 😀 😛 😆 başarılar kolay gelsin...

Mike demiş ki:
bi yanlışlık mı var acaba ? :bilmem melatonin nasıl bizsiz konsere çıkar ya...hiç yakıştıramadım 😀 😛 😆 başarılar kolay gelsin...

düşün artık şu adamların yakasından her konserde peşlerine takılmak zorunda mısınız? Melatonin artık turlayacağı grupları kendi seçiyor 😉
En son turne dahilinde "Dip"te bir konser vermişlerdi Turnenin şimdiki ayağı ise "Yolcu" 🙂

Şimdi Cancım, turnenin o ayakları var ya... 😆 Ne haddimize efendim turlayacak grup seçmek :twisted: sadece bu kadar konser deneyiminden sonra birtakım hassasiyetler oluştu bizde :evil: Ocak ayına kadar kim öle kim kala, belki birkaç beste hazırlar Angarya ve konsere son anda dahil olurlar(yapmadıkları şey değil 😆 )

Nokiasupersound yarısmasında finale kalan sarkıları tektek dinledim,440 ve Melatoninin sarkılarının onlardan asagı kalan yönünü pek göremedim,saygısızlık olmasın emek vermisler ama gercekten gereksiz ise yaramaz birkac sarkının ilk 11 de oldugunu görmek beni sasırttı.Time after time ı biliyodum zaten ama Son Gülen gercekten cok güzel olmus yeni dinledim.yani ne diyim adaletin bumu dünya...

Geri