M
metalbolizma
Bir de yarısma zaten amatör müzik yarısması,kayıtların profesyonel olmasını beklemiyodur sanırım jüri. Sözüm kayıt kalitesinden bahsedenlere yanlıs anlasılmasın 🙂
phicoz demiş ki:afişi hazırlayanların ellerine sağlık gerçekten bayagı güzel olmuş...
Umuty demiş ki:2003 degil 2004 yanlişlık olmasın dimi...
Gördüğünüz gibi anında süzeltmiştim ben RECTIFIER forumunda Can'ın hatasını... Ama Can inanmamış bana demek ki... :?junkcan demiş ki:gbanes374 demiş ki:Melatonin 2004 senesinde VII. Rock Station Festival'inde çıkmıştır Can Bey... :twisted:junkcan demiş ki:Melatonin: Rock Station Festivalinde de 2005 yılında boy göstermiş olan grup, heavy/thrash tarzında besteleriyle yabancı dergilerden bile beğeni topladı. Demolarındaki bestelerinin yanı sıra yeni bestelerle de saat 20.00 civarı sizlerle olacaklar.
evet ya yanlış yazmışım, bazen karışıyor öyle, afişe de 2005 yazmıştım 50 kere değiştirdim 🙁
gbanes374 demiş ki:Gördüğünüz gibi anında süzeltmiştim ben RECTIFIER forumunda Can'ın hatasını... Ama Can inanmamış bana demek ki... :?junkcan demiş ki:gbanes374 demiş ki:Melatonin 2004 senesinde VII. Rock Station Festival'inde çıkmıştır Can Bey... :twisted:junkcan demiş ki:Melatonin: Rock Station Festivalinde de 2005 yılında boy göstermiş olan grup, heavy/thrash tarzında besteleriyle yabancı dergilerden bile beğeni topladı. Demolarındaki bestelerinin yanı sıra yeni bestelerle de saat 20.00 civarı sizlerle olacaklar.
evet ya yanlış yazmışım, bazen karışıyor öyle, afişe de 2005 yazmıştım 50 kere değiştirdim 🙁