wastelander demiş ki:Junkcan, aman o kabı kaybetme gözünü seveyim...ben gidiyorum memleket bi hafta yokum ona göre...
çöküyorum ben o kaba haberiniz olsun :kicsalla içinde işime yarayacak bol malzeme varmış :kicsalla
wastelander demiş ki:Junkcan, aman o kabı kaybetme gözünü seveyim...ben gidiyorum memleket bi hafta yokum ona göre...
Umuty demiş ki:Junkcan'a ve bize izlemeye gelen herkese tesekkurler.... O kaba cokenin sonu iyi olmaz!!!!!
anti-social demiş ki:valla ben açıyorum davayı sözleşme de böyle bi madde yoktu nasıl çıkılıyor konsere biz olmadan anlayamadım 😀
fonurb demiş ki:anti-social demiş ki:valla ben açıyorum davayı sözleşme de böyle bi madde yoktu nasıl çıkılıyor konsere biz olmadan anlayamadım 😀
tamam aslanım stres yaratmaya gerek yok. bir daha kolay kolay konsere çıkamayız heralde. neyse.
Güzel bir konserdi. ortam beklediğimden iyiydi. Junkcan'a organizasyon için teşekkürler. Ayrıca bizi kırmayıp istediğimiz saati,sırayı bize verdiği için de teşekkürler. Her zamanki söylediklerim dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Eğlendirebildiysek ne mutlu. Yok beceremediysek bir sonraki sefere inşallah. Gelen herkese teşekkürler. time after time dışındaki bestelere de istek yapılmış olması ve bunlara gösterilen katılım açıkçası beni çok duygulandırdı. En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle.
fonurb demiş ki:DyingSwan demiş ki:🙂Başarılar arkadaşlar daha çok konser ve albümünüzü de bekliyoruz bu arada..
vay dyingswan nerelerdesin ya hiç görünmüyordun. daha çok konser de albüm de zor görünüyor. hadi hayırlısı.
konsere saatler kaldı artık. biraz heyecan var. herkesi bekleriz garaja. görüşmek üzere.
phicoz demiş ki:ÇOK GÜZEL 2 HABERİM VAR:
1)
dedigim oluyor işte bakın
12 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ MELATONIN ALANYA'DA SAHNEDE....
Afiş şuan hazırlanmakta yarın yayınlarım burada....
2)
www.melatoninmetal.com MELATONIN grubunun web sitesi yakında yayınya bu sefer çok AZ KALDI...