Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

bütün çabalarımıza karşın! (bkz. yolcu'nun kapanması 😀 ) Melatonin bu konsere bizsiz çıkıp, bizi üzsede😀 güzel bir konserdi elinize, ağzınıza, ayaklarınıza, yüreğinize sağlık 😀 ....

anti-social demiş ki:
valla ben açıyorum davayı sözleşme de böyle bi madde yoktu nasıl çıkılıyor konsere biz olmadan anlayamadım 😀

tamam aslanım stres yaratmaya gerek yok. bir daha kolay kolay konsere çıkamayız heralde. neyse.
Güzel bir konserdi. ortam beklediğimden iyiydi. Junkcan'a organizasyon için teşekkürler. Ayrıca bizi kırmayıp istediğimiz saati,sırayı bize verdiği için de teşekkürler. Her zamanki söylediklerim dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Eğlendirebildiysek ne mutlu. Yok beceremediysek bir sonraki sefere inşallah. Gelen herkese teşekkürler. time after time dışındaki bestelere de istek yapılmış olması ve bunlara gösterilen katılım açıkçası beni çok duygulandırdı. En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle.

fonurb demiş ki:
anti-social demiş ki:
valla ben açıyorum davayı sözleşme de böyle bi madde yoktu nasıl çıkılıyor konsere biz olmadan anlayamadım 😀

tamam aslanım stres yaratmaya gerek yok. bir daha kolay kolay konsere çıkamayız heralde. neyse.
Güzel bir konserdi. ortam beklediğimden iyiydi. Junkcan'a organizasyon için teşekkürler. Ayrıca bizi kırmayıp istediğimiz saati,sırayı bize verdiği için de teşekkürler. Her zamanki söylediklerim dışında söyleyebileceğim bir şey yok. Eğlendirebildiysek ne mutlu. Yok beceremediysek bir sonraki sefere inşallah. Gelen herkese teşekkürler. time after time dışındaki bestelere de istek yapılmış olması ve bunlara gösterilen katılım açıkçası beni çok duygulandırdı. En kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle.

Something's raining :metalhead

Raining blood 🙂

slm melatonin,aslanlarım gösterdiniz o gün yine hünerlerinizi,valla ben bidaha istiyorum konser,ne güzel kurtlarımı kafımı dağıtıyosunuz,hep melatonin konserr versinn bananeeee 😀

arkadaslar tebrık edıyorum sızı ızlerken cok eglendım.. ozellıkle blackend mukemmeldı.. raınıng somethıng de de dayanamayıp headbang yaptık zaten.. cok sagolun

fonurb demiş ki:
DyingSwan demiş ki:
🙂Başarılar arkadaşlar daha çok konser ve albümünüzü de bekliyoruz bu arada..

vay dyingswan nerelerdesin ya hiç görünmüyordun. daha çok konser de albüm de zor görünüyor. hadi hayırlısı.

konsere saatler kaldı artık. biraz heyecan var. herkesi bekleriz garaja. görüşmek üzere.

🙂 Selam Onur, selamlar herkese, evet epeydir ortalıkta yoktum ve konserlerinize gelemedim bu sonuncusu dışında, 1 senedir iş güç hayat derken baktım kaybolmuşum iyice...dediğim gibi uzun süredir izlemiyorum sizi bu son konserde gördümki grup iyice dehşet olmuş, süperdi 😉 müzik sertleşmiş ayrıca sahnesi zaten çok iyi olan grubun soundunda da ayrı bir lezzet bir kıvam oluşmuş...raining something için teşekkürler konser için ayrı teşekkürler atmosfer süperdi 🙂 daha çok konser dilekleriyle 😉

ÇOK GÜZEL 2 HABERİM VAR:
1)
dedigim oluyor işte bakın

12 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ MELATONIN ALANYA'DA SAHNEDE....

Afiş şuan hazırlanmakta yarın yayınlarım burada....

2)
www.melatoninmetal.com MELATONIN grubunun web sitesi yakında yayınya bu sefer çok AZ KALDI...

phicoz demiş ki:
ÇOK GÜZEL 2 HABERİM VAR:
1)
dedigim oluyor işte bakın

12 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ MELATONIN ALANYA'DA SAHNEDE....

Afiş şuan hazırlanmakta yarın yayınlarım burada....

2)
www.melatoninmetal.com MELATONIN grubunun web sitesi yakında yayınya bu sefer çok AZ KALDI...

Umarım güzel olur Alanya'da, kimbilir belki de yazın Alanya'da programa başlarlar ve oraya gelen Alman metalciler de acaip iyi eglenir...

o iş çok zor gibi ya neden olmasın da yazın tekrar gelecekleri kesin...yalnız buralara pek öyle alman metalci falan ugramıyor ne yazık ki biraz o konuda ksır bi memleket burası 🙁

oo süper bence,birazda akdeniz kıyıları dinlesin,tanısın melatonini,ama banane ankara'da bidaha isterim konserr 😆 bizim de kulaklarımız şenlensin daha da...isterim isterimm konserrr isterimm(ohh yandan...) 😀 neyse ciddi olalım melatonin tanınması gereken bir grup vee ankara sınırlarını aşıp genişletmesii benii çok sevindiriyo bence alanya ile de kalmasın...hadi melatonin daha da ileri...yanınızdayım...

oo süper bence,birazda akdeniz kıyıları dinlesin,tanısın melatonini,ama banane ankara'da bidaha isterim konserr 😆 bizim de kulaklarımız şenlensin daha da...isterim isterimm konserrr isterimm(ohh yandan...) 😀 neyse ciddi olalım melatonin tanınması gereken bir grup vee ankara sınırlarını aşıp genişletmesii benii çok sevindiriyo bence alanya ile de kalmasın...hadi melatonin daha da ileri...yanınızdayım...

Geri