şimdi öncelikle tebrikler. çok eğlenceli bi cumartesi oldu benim için.
şimdi olay bahar şenliğiyse daha az beste çalmak daha mantıklı geliyo bana. çünkü (en azından kendi adıma konuşıyım) içip şarkılara eşlik etmek istiyor deli gönül. ne kadar yanlış da olsa bu açıkçası bahar şenliğinin esas amacı bence müzikaliteden çok eğlencedir ve cover şarkılar her zaman için daha eğlencelidir. mesela süper besteleri de olsa bi doom grubu bahar şenliğine gitmez bence ama dandik de olsa alternatifçilerin "şenlendirme" katsayısı" daha yüksek maalesef.
besteleriniz güzel ama millet hail and kill gibi salak bi şarkıda daha eğleniyo.
bi de eleştiri olayı için bişey diyecem. o iş çok sakat ya. şimdi ben mesela zaten anlamam ki eğer nota kaçırdıysanız ya da yanlış çaldıysanız. anca öküz gibi ritim kaçacak, detone falan olunacak ya da sahnede mal gibi duracaksınız, o zaman göze batıyor hatalar. bi de ben açıkçası kıl olurum konsere gelip de mal gibi duran, "hmm acaba gitarist perdenin neresine basıyo, davulcunun baget tutuşu acaba doğrumu" falan triplerine girenlere. konsere geliyosan kafa sallıcan eşlik edecen o zaman da her şeye dikkat edemiyosun.
öyle yani ama yine de
STAY HEAVY 😛