Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

anti-social demiş ki:
fonurb demiş ki:
şöyle bir sezon sonu konseri yapsak iyi olurdu, melatonin, mindcrime, sınıf64, rectifier falan.
yaparız 🙂 aslında öyle bir düşüncemiz var odunzopa organizeyşın olarak,herkes için uygun bir tarihte neden olmasın 😉 eğleniriz kendi aramızda,bence 'falan' kısmı da fazla yeter dört grup

Zaten bu konuda kendi aramızda konuşmalarımız oldu bizim. Aynı bu dört grup şöyle ucuz bir fiyata, kar amaçlı değil eğlenme amaçlı yapılmış bir organizasyon ile sahne alsalar. Konserin sonunda headliner görevini başarıyla üstlenecek sahne grubu Concrete Donkey çıksa. 😆 Eğlencenin, kahkahanın dibine vursak.

geç de olsa bi yorum da ben yapayım. (daha çok canla ilgili)
abicim şimdi önden helloween sonra maiden yok testament ve de death söylemek (ve de söyleyebilmek) cidden çok zor ama yapıldı ve ben bunu gördüm.

ammavelakin futureworld ve return to serenitydeki vokalleri çok beğenmedim sayın can. neden diye soracak olursanız efenim, verselerde normal kendi ses tonunla söyleyebilirken nakaratlarda tabiri caizse bir leğen yumoşa bastırdınız o gırtlağı. ton değişimi çok rahatsız edici oldu. anlatamamış olabilirim şöyle deniyim
"röh röh röh ten sonrah wah wah wah pek yakışmadı".

bi de birşey daha diyecem bizim sınıf 64 ile de alakalı şimdi bakınca konseri aşırı geyiğe vurmuş olabiliriz diye düşünüyorum (belki seyircinin az ve tanıdık olmasındandır). ama süpper eğlendim. hele de hele bilekınd resmen kaymak oldu üstüne. elinize dilinize belinize sağlık.

Küçük İsmail ilkokul öğrencileri arasında hit olmuş, bugun onu konuşmuşlar durmadan, çocuğun biri geldi bize söyledi 😀
Stay Donkey :metalhead ya da metalhead: (emin değilim)

Mela-ttonin elemanları Ankara Üniversitesi Şenlikleri kapsamında "Hadise" konserinde görülmüştür. Kendilerinin görülmüş olması için bizim de orada olmamız şarttır tabi ama bunu duymamış olun.

En önde "Sitirmiap" ile beraber "Küçük İsmail" diye bağırmamış olan Odun Zophacıları şiddetle kınıyoruz Canerle beraber... (Caner de oradaydı, ispiyonluyorum alenen)

Bakın da görün gençler. Bu hadise konserine gidenler çok değil 3-5 forum sayfası önce "helloween'i ben istemedim aman ha ben de istemedim" diyen sert metalcilerdir. ben gitmedim. lütfen sayın deerrudolf tüm melatonin'i zan altında bırakmayın.

fonurb demiş ki:
Bakın da görün gençler. Bu hadise konserine gidenler çok değil 3-5 forum sayfası önce "helloween'i ben istemedim aman ha ben de istemedim" diyen sert metalcilerdir. ben gitmedim. lütfen sayın deerrudolf tüm melatonin'i zan altında bırakmayın.

BEN HADİSEYE FALAN GİTMEDİM LAN! o totoş ben değilim!!! :metal :metal :metal

sitey donki.... ananı yanlış forum :metalhead ...

Valla o totoş Can dır. Buradan açıklıyayım hehehe, ben ise tamamen iş görüşmesi için o sıralarda A.Ü. sınırları içindeydim, yanlış anlaşılma olmasın!!!! :metal

wastelander demiş ki:
junkcan demiş ki:
wastelander demiş ki:
Tamam tamam Kara Murat benim :evil: bi hadise var mı acaba diye gittim ben 😛

Dekolte hadisesi mi varmış peki?

Bi b*k yokmuş :evil:
632yv.png

Geri