biz küçücüküzz daha... :kaydim baksana hatun neler yapmışş.... :roll:
Eroika demiş ki:...
Tüm bunlar dışında ben ergenlik çağına girmiş kızların erkekler kadar cinsel yaşamı tatması gerektiğini savunurum hep. Ama dii denen gerçeğin arzu nesnesi olmadan, cinselliği olan bir özne olarak alglanması gerektiğini düşünüyorum. Gel gör ki bu mümkün değil. Her durumda kadın cinsel nesne oluyor piyasa ekonomisinde. Kadın olgusu tensel bir imgeden ibaret kılınrak büyük bir sektör oluyor. Melissa P.'ler bu yüzden gerekiyor.
BLUES01 demiş ki:Saçma sapan bir kitap olduğu belli okumaya değer bir şey değil...
Bu kitapı yazan hatun un yaşındaki genç kızlarımız fuhuş yapıyorlar.Bunda şaşıracak bir şeyde göremiyorum...
deerrudolf demiş ki:BLUES01 demiş ki:Saçma sapan bir kitap olduğu belli okumaya değer bir şey değil...
Bu kitapı yazan hatun un yaşındaki genç kızlarımız fuhuş yapıyorlar.Bunda şaşıracak bir şeyde göremiyorum...
Kesinlikle. 11 yaşında bir kızın tecavüze uğrayıp doğum yaptığı bir ülkedeyiz. Diğer ülkelerde bestseller olmasının nedeni insanların buna alışık olmaması. Bizim ülkede bestseller olmasının bir nedeni ise abazan erkeklerin kitaba yönelmesi olabilir. 😆 Duyduğum birçok örneği var bunun. Buna kibarca merak da diyebiliriz. 😆
askopos demiş ki:valla aslında bu foruma yazılanları okudum da arkadaşların hiçbiri kitabı okumadım ama diyip alıyo eline sazı sanki kitabı okumuşçasına eleştiriyo...ya bir kitabı okumadan nasıl bu kadar doğru eleştirebiliyosunuz biri bana da anlatsın şunu 😉 ha bu arada kitabı bende okumadım...okumam da....ama okumadan yapılan eleştiriler garip geldi yazayım dedim....
yosun demiş ki:cinsel duyguları demekki diğer duygularından daha baskınmış ya da çok sapkın bu hatun 😛