istediğini,istediği zaman,istediği kişiyle yaşasın ama bu tarz şeylerin bir özelliği vardır,bir gizi vardır."kol kırılır,gen içinde kalır!"derler.ne diye kitap yaparsın be kadın?
sevgiler...
sevgiler...
aNtOrOjEn demiş ki:'Saçma sapan bir kitap' diye bir cümle gördüm.Hiç bir kitap saçma sapan olmaz.Bu tabiri çok yanlış buldum.En kötü kitap bile insana çok şey katar.
s_hifty demiş ki:penguen de bi karikatür vardı bu hafta serkan çizmiş ehueh kadın bakıyo kitaplığa vayy amma çok kitabın varmış hiç bilmiyodum diyo aa yatmadan önce 100 fırça darbesi açıyo kapağını aa naptın buna yapış yapış sayfalar falan eheuh adam çay döküldü ona diyo şekerli çay puah olay bundan ibaret işte daha öncede yazdığım gibi
ASLIY demiş ki:bence herşeyi zamanında yaşamalı insan!!! bu kız henüz 17 yaşında neler görmüş!!! pardon yaşamış! 😛 ilerde çok pişman olucak bence...
bence deeeee ve butun dunyaya rezıl oldu akıllı 😆 ama bu tıp ınsanlar pek yuzsuz olurlar o yuzden utANCAGINI SANMAMASLIY demiş ki:bence herşeyi zamanında yaşamalı insan!!! bu kız henüz 17 yaşında neler görmüş!!! pardon yaşamış! 😛 ilerde çok pişman olucak bence...
dark-jansu demiş ki:bence deeeee ve butun dunyaya rezıl oldu akıllı 😆 ama bu tıp ınsanlar pek yuzsuz olurlar o yuzden utANCAGINI SANMAMASLIY demiş ki:bence herşeyi zamanında yaşamalı insan!!! bu kız henüz 17 yaşında neler görmüş!!! pardon yaşamış! 😛 ilerde çok pişman olucak bence...