Merhaba Arkdaşlar Gitarımı Modifiye Etmek yardım adlı bir başlıklı konu açmıştım ve 97 model jackson ps4 gitarımı emg 81-85 ile modifiye etmiş bulunuyorum.
1-) Emgleri köprü 81 sap 85 olarak takıldı köprüde ton daha dolgun gelmekte sapta ise daha tiz gelmekte eski jackson stock manyetiklerde tam tersi idi sap daha dolgun köprü daha tiz idi bi yanlışlık varmıdır ? dolgunla solo çalmak daha hoş fakat köprüde ?
2-)Gitarım 5 Yönlü switch bunuluyor fakat emg taktıktan sonra bu 3 e düştü single de var gitarda fakat aktif degil diye çalışmamakta bu sanırım emg lerde 3 yönlü olmakta ?
3-)Vol ve ton potanslar daha ağırlaştı sanki 🙂 zamanla düzelir mi
4-)Okuyan yorum yazan herkeze teşekkürü borç bilirim iyi forumlar dilerim 🙂
1-) Emgleri köprü 81 sap 85 olarak takıldı köprüde ton daha dolgun gelmekte sapta ise daha tiz gelmekte eski jackson stock manyetiklerde tam tersi idi sap daha dolgun köprü daha tiz idi bi yanlışlık varmıdır ? dolgunla solo çalmak daha hoş fakat köprüde ?
2-)Gitarım 5 Yönlü switch bunuluyor fakat emg taktıktan sonra bu 3 e düştü single de var gitarda fakat aktif degil diye çalışmamakta bu sanırım emg lerde 3 yönlü olmakta ?
3-)Vol ve ton potanslar daha ağırlaştı sanki 🙂 zamanla düzelir mi
4-)Okuyan yorum yazan herkeze teşekkürü borç bilirim iyi forumlar dilerim 🙂