lamb of god, trivium, behemoth, pentagram ağırlıklı müzik yapıyorum. epiphone les paul standard (emg chrome 81-60) gitarım var. önerilerinizi bekliyorum. saygılar.
abi evde pek çalmıyorum zati. Binanın bodrum katında ses izolasyonlu müzik odası var. Ölümüne açabilirim orda isterse 100 watt olsun 😀 ayrıca bütcem amfi için 3500 - 4000 Tl civarı. Mesa boogie dual rectifier düşünüyorum. Tam araştırmadım ama bizim burda yok sanırım. Çok tuzlu gelirse marshall ile halletmeye çalışcam. Önce gitar almak lazım tabi. Esp eclipse 1 ctm standard series alıcam önümüzdeki bikaç ay içinde. Peranın stoklarda yoksa tabi 3 ay falan bekleyip gitarı teslim aldıktan sonra amfi arayışıma başlayacağum elimde eclipsem ile 😀hackeiommi
eyvallah babacım 😀 gitarı araştırmaktan amfiye sıra gelmemişti şimdi ona da el atcam inşallah yine soruları burdan bildiririm.Mesa Boogie ülkemize Dore müzik tarafından getirilmekte. Dual Rectifier kafa amfisinin fiyatı 6000 tl. Bir de kabin alman gerekecek ve fiyat daha da artacak. Benim yukarı saydığım amfilere bir bakmanı öneririm. Dore müzikte Blackstar amfiler de bulunuyor onlara da göz atabilirsin.
Artık ülkede bir çok high gain amfi markası bulunabiliyor, biraz araştırır ve gezersen kendi zekvine ve bütçene uygun olanı bulursun 😉
abi evde pek çalmıyorum zati. Binanın bodrum katında ses izolasyonlu müzik odası var. Ölümüne açabilirim orda isterse 100 watt olsun 😀 ayrıca bütcem amfi için 3500 - 4000 Tl civarı.
tamam abim.Bu paraya Tonal amfilerinden tonguch nickli Selahattin Bey full oğlu custom üç kanal, dahili attenuatorlü kafa amfi hatta belki yanına da 2x12 veya 4x12 kabin yapabilir. Hem herşey kafana göre olur hem de ne fizzylik ne de çiğ ton derdi yaşarsın. Bir mesaj at konuş istersen.