kadir6185 12 Ekim 2019 #1 Bu şarkı ile metal müziği ilk defa dinleyip sevmiştim. Forumda bakındım mitch lucker hakkında hiçbir şey yazılmamış 2012 motor kazasında vefat etmiş. Ruhu şad olsun. Sizin ilk tanıştığınız şarkı neydi ? Son düzenleme: 12 Ekim 2019
Bu şarkı ile metal müziği ilk defa dinleyip sevmiştim. Forumda bakındım mitch lucker hakkında hiçbir şey yazılmamış 2012 motor kazasında vefat etmiş. Ruhu şad olsun. Sizin ilk tanıştığınız şarkı neydi ?
Amatör müzisyen 20 Ekim 2019 #5 Metallica- To live is to die Mükemmel bir şarkı. Hikayesi de çok güzel ama hüzünlü. İki günde bir açıp dinlerim.
Metallica- To live is to die Mükemmel bir şarkı. Hikayesi de çok güzel ama hüzünlü. İki günde bir açıp dinlerim.
kadir6185 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Amatör müzisyen demiş ki: Metallica- To live is to die Mükemmel bir şarkı. Hikayesi de çok güzel ama hüzünlü. İki günde bir açıp dinlerim. Hepsini görmek için tıklayın... Bunun hikayesini bilmiyorum ama klibi hep duygulandırır beni de
Amatör müzisyen demiş ki: Metallica- To live is to die Mükemmel bir şarkı. Hikayesi de çok güzel ama hüzünlü. İki günde bir açıp dinlerim. Hepsini görmek için tıklayın... Bunun hikayesini bilmiyorum ama klibi hep duygulandırır beni de