kirk drive tonları için tonebone hot british kullanıyo ve wox wah kullanıyo.bunları biliyorum bitek ve eminim...ara sıra carl martin ve rat lere de el attığını da biliyorum
shadow_x demiş ki:ya arkadaşlar sıyırıcam. metal çalıyorum. esp mh 50 bi gitarım var ama
ben mesela ds2 almayı düşündüm ama tek pedal beni tat min etmio yani buna compressör gibi pedal flan takılolar.
thedoctor demiş ki:Bendede fender amerikan stratocaster var ben nasıl manyetik kullanmalıyım peki (hem james hem kirk için(kirk tercih sebebidir))
emirizmir demiş ki:Benim merak ettiğim bir olayda kirk neden manyetik olarak emg 81 81 kullanıyor james 81 60 kullanıyor.Piyasada 81 85 satılıyor.Solo için düşük ritim için yüksek çıkışlı manyetik kullanmak daha mantıklı değil mi?Kirk neden 85 kullanmıyor? Albümleri 81 81 ile çaldığı için mi yoksa emg 85 denemediği için mi?
emirizmir demiş ki:Benim merak ettiğim bir olayda kirk neden manyetik olarak emg 81 81 kullanıyor james 81 60 kullanıyor.Piyasada 81 85 satılıyor.Solo için düşük ritim için yüksek çıkışlı manyetik kullanmak daha mantıklı değil mi?Kirk neden 85 kullanmıyor? Albümleri 81 81 ile çaldığı için mi yoksa emg 85 denemediği için mi?
metalikk demiş ki:kendi soruma kendim cevap aradım, bugun gittim zuhale emg 81 ve 60 aldım. Bu aldıklarımla james'in tonuna ne kadar yaklaşabilirim?
PuNcHiE demiş ki:metalikk demiş ki:kendi soruma kendim cevap aradım, bugun gittim zuhale emg 81 ve 60 aldım. Bu aldıklarımla james'in tonuna ne kadar yaklaşabilirim?
gitar ne, amfi ne, pedallar ne? Bu iş o kdar kolay değil. 😀