megadeth, metallica derken hiç heyecanlanmadım ama judas priest nabzımı arttırdı biraz lml.Judas Priest adı da ciddi geçenler arasında.
10-15 yıldır her turnesine veda turnesi diye diye 2024 ü gördü babalar 😊
megadeth, metallica derken hiç heyecanlanmadım ama judas priest nabzımı arttırdı biraz lml.Judas Priest adı da ciddi geçenler arasında.
10-15 yıldır her turnesine veda turnesi diye diye 2024 ü gördü babalar 😊
kitle barzo ve keko olmazsa ki son yıllarda yarısı öyle o zaman keyifli ortam aslında... ben testament ve dream theater gördüm PO'da ikisi de çok iyiydi.. Küçükçiftlik sevemedim bir türlüParkorman kapasitesi de 8-9 bin kişiymiş 🙄
Kurşun atar kurşun yerim 🫡😊
Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Radiohead, Iron Maiden. 5'e çekmek çok zor hocam. 😁Bir hafta sonu 5 tanesini dinleyeceksiniz Prime halleri ile,buyurun seçelim😊
AC/DC,İron Maiden,Metallica,Black Sabbath,Queen
Queen,Black Sabbath,Led Zeppelin,Deep Purple,AC/DCBir hafta sonu 5 tanesini dinleyeceksiniz Prime halleri ile,buyurun seçelim😊
Bazı gruplar için prime hali diye bir şey olabilir de, o bazı gruplar için geçerli sadece🙂Bir hafta sonu 5 tanesini dinleyeceksiniz Prime halleri ile,buyurun seçelim😊
Beşinci sadece Deep Purple 😀.Bazı gruplar için prime hali diye bir şey olabilir de, o bazı gruplar için geçerli sadece🙂
Blackmore-Gillan-Glover-Lord-Paice kadrosuyla Deep Purple
Blackmore-Coverdale-Hughes-Lord-Paice kadrosuyla Deep Purple
Bolin-Coverdale-Hughes-Lord-Paice kadrosuyla Deep Purple
Satriani-Gillan-Glover-Lord-Paice kadrosuyla Deep Purple
Beşinciyi boş verin. Gerek yok.
Aslında şunu demek istedim: İçinde Steve Morse olmayan ve Steve Morse döneminde yazılmış o berbat şarkıları çalmayan her türlü Deep Purple.Beşinci sadece Deep Purple 😀.
Listede : GN'R(Izzy Stradlin'li kadro), Metallica, Iron Maiden, Green Day, AC/DCBir hafta sonu 5 tanesini dinleyeceksiniz Prime halleri ile,buyurun seçelim😊
Blackmore, Deep Purple grubundan ayrıldıktan sonra Rainbow grubunu kurdu, bu grup hakkında görüşleriniz var mı? Deep Purple kadar başarılı olabildiler mi? Long Live Rock 'n' Roll albümünü çok severek dinlerim. Bu albümden sonra da Dio gruptan ayrılmıştı galiba.Aslında şunu demek istedim: İçinde Steve Morse olmayan ve Steve Morse döneminde yazılmış o berbat şarkıları çalmayan her türlü Deep Purple.
Ne yazık ki başka türlü bir Deep Purple gelemedi ve göremedik. Deep Purple'ın geride kalan üyelerinin kafasına da Steve Morse kadar taş düşsün, kırılgan egoları yüzünden itaatkar bir gitarist aradılar ve grubun hayatında en verimli olabileceği neredeyse 30 senelik (yuh be...) bir dönemi sıradan bir blues rock grubu olarak geçirdiler. Bunca yıllık Deep Purple hayranıyım, Steve Morse'un çaldığı bir tane albümü başından sonuna dinleyemiyorum. Deep Purple öncelikle Blackmore'un yazdığı rifflerle şarkı yapıyordu. Fusion gitaristi ile o iş olmadı tabii.
Şu son buldukları adam çok daha uygun bir gitarist Purple için, ama artık geçmiş olsun. Torunlarını sevsinler artık, yeter bu kadar soytarılık.
Sadece bunu dinlesemde yeter, bu kadar efsane insanların bir uyum içinde bir müziği daha ne kadar mükemmel hale getirebilirler bana göre.Bir hafta sonu 5 tanesini dinleyeceksiniz Prime halleri ile,buyurun seçelim😊