Anlamadığım neden 8 dakika gibi sürelere çıkıyorlar. Dünya'da şuan özellikle video sürelerinin izleyiciler tarafından izleme süreleri kısalırken nasıl bu şekilde ruhsuz bir şarkıyı 8 dakika gibi sürelerle dinletmeye çalışıyorlar. Yap oraya 3- 4 dakika arası bir şey ama adam akıllı yap.
Buradaki söylemler aslında bıkkınlığı gösteriyor,yukarıdaki postda Buried de güzel ifade etmiş,St.Anger ile büyük hazları sona ermeye başlamıştı.
Kişisel olarak hala çok büyükler,benim için müzik kültürümde çok önemli yer tutarlar ama kariyerlerinin son dönemlerinde koydukları yüksek çıtayı devam ettiremediler.
Yıl 2023 bknz hala İron Maiden 🤘😊
159315 eklentisini görüntüle
Anlamadığım neden 8 dakika gibi sürelere çıkıyorlar. Dünya'da şuan özellikle video sürelerinin izleyiciler tarafından izleme süreleri kısalırken nasıl bu şekilde ruhsuz bir şarkıyı 8 dakika gibi sürelerle dinletmeye çalışıyorlar. Yap oraya 3- 4 dakika arası bir şey ama adam akıllı yap.
Buradaki söylemler aslında bıkkınlığı gösteriyor,yukarıdaki postda Buried de güzel ifade etmiş,St.Anger ile büyük hazları sona ermeye başlamıştı.
Kişisel olarak hala çok büyükler,benim için müzik kültürümde çok önemli yer tutarlar ama kariyerlerinin son dönemlerinde koydukları yüksek çıtayı devam ettiremediler.
Yıl 2023 bknz hala İron Maiden 🤘😊
159315 eklentisini görüntüle
Load ile kalktı o cenaze. Load albümünü başka bir grup birebir yapsa grunge/alternatif statüsünde sayılır albüm.cenazeyi Saint Anger kaldırdı hatta.
Aha evet, bir de bu var. sanki Metallica'nın o hikaye anlatan lirikleri, şiir gibi müzikal iskeleti gitmiş, yerine buldukları catchy riffleri uç uca ekleyen, çiğ, tat vermeyen, bitmek bilmeyen -dolayısı ile sıkan ve kafa ütüleyen- parçalar yapıyorlar gibi duyuyorum hep. Biz de yaşlanıyoruz tabi ama halen açıp bir 24 dakika sıkılmadan octavarium dinleyebiliyorum ara sıra. Ama bu son Metallica albümlerini açıp dinleyesim bile gelmiyor...elde olan riffleri birleştirip progrssive ayağına yatalım kafası…