Stadyumları doldurabildikleri sürece, para aktığı sürece çok da dert edeceklerini sanmıyorum.Adamlar her geçen gün daha da dibe çakılıyor. Bence bir süre sonra da insanların gözünde ki saygıyı da kaybedecekler. Yazık
Stadyumları doldurabildikleri sürece, para aktığı sürece çok da dert edeceklerini sanmıyorum.Adamlar her geçen gün daha da dibe çakılıyor. Bence bir süre sonra da insanların gözünde ki saygıyı da kaybedecekler. Yazık
Stadyumları doldurabildikleri sürece, para aktığı sürece çok da dert edeceklerini sanmıyorum.
Kimsenin gözünde bir değer kaybedeceklerini ben düşünmüyorum.Adamlar her geçen gün daha da dibe çakılıyor. Bence bir süre sonra da insanların gözünde ki saygıyı da kaybedecekler. Yazık
Bruce'un solo albümleri iyidir.Sözü geçmişken yazayım bari 😊
Bruce Dickinson solo albümünün çok yakında yayınlanacağını duyurdu.
Yani bir Kiko tek basina butun Metallicayi cebinden cikarirAynı hissiyatı Megadeth'de yaşamıyorum ben, yeni çıkardıkları parçalar vasat da olsa bir Megadeth seviyesi, hissiyatı var, ama Metallica'ya gelince sanki "biz bu işin babasıyız, artık ne dayasak yerler" gibi düşündüklerini düşünüyorum 🙂
Aynen. Solo da yine hep wah wah Kırk. Bir soloda da wah efekti kullanmasın yaw. Bu ne. Kerry King sololarindan çok da farklı değil, belki üç dört nota daha fazla kullanıyor o kadar2 dakika dayanabildim. Tabı veriyorum -----0000-----5-6-------5-6-----0000