Priest kısmı için katılıyorum. Reedemer of Souls hadi neyse ama 2005 Angel of Retrbution ve 2008 Nostradamus albümleri yayınlandığında 60'larına geliyorlardı, ve bana göre kesinlikle kıyaslanamaz bu bahsedilen albümle. Nostradamus'un epik havası çok hoşuma gidiyor, Angel of Retribution ise çatır çatır bir heavy metal albümü. Priest kalitesini her daim koruyor. Reedemer of Souls ise artık 65'lerine doğru kaydettikleri bir albüm. Dinlerken tüylerimin diken diken olduğu yerler var. 65 yaş ne demek ya?
Son yıllarda Glenn Tipton'ı dinlemek belki çok keyif vermese de saygım sonsuz. Yeri benim için çok ayrı. Rob Halford zaten ses aralığı eskisi gibi olmasa da, her söylediği nota beni etkiliyor. Scott Travis hala çatır çatır çalıyor -bu konuda Whitesnake'ten Tommy abimizin de hastasıyım-. Keşke KK Downing de olsaydı..
Grubun ne yapacağına edeceğine bir şey demek bence bize düşmez, neticede müzik içinden geleni ifade etmektir bir yerde. Ancak eğer bu işin içinde dinleyiciyi düşünerek bir şeyler yapalım* kısmı varsa, ben de şahsen bir thrash metal beklentisi içinde değilim Metallica'dan. Güzel müzik, güzel müziktir. Bazı parçaları ben de sevdim ama genel olarak beğendiğim bir albüm değil şimdilik. Bazı yerlerin uzunluğu bana da 'yapmış olmak için yapılmış' gibi geldi ayrıca.