Slm metin abi benimde bir sorum olacak. Şebnem ferahla kullandığın ESP eclipse marka gitarında hangi teli kullanıyorsun ve tel aralıkları nedir 09- 42 mi yoksa 10 - 46 mı yada 9 - 46. Sizce bunların hangisi espde verimli olur.
masterofpuppetsasd demiş ki:Soloist dediğimiz alet bolt on değildir. Yekparedir. O bakımdan söylemiştim. 😉
mersinden_ersin demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Soloist dediğimiz alet bolt on değildir. Yekparedir. O bakımdan söylemiştim. 😉
eski üretimlerin bolt on u olabilir. zira feridun düzağaç'ın gitaristi(adını hatırlamıyorum) sitesindeki ekipman lşistesinde bolt-on soloist gibi bir şey yazmıştı...
masterofpuppetsasd demiş ki:mersinden_ersin demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Soloist dediğimiz alet bolt on değildir. Yekparedir. O bakımdan söylemiştim. 😉
eski üretimlerin bolt on u olabilir. zira feridun düzağaç'ın gitaristi(adını hatırlamıyorum) sitesindeki ekipman lşistesinde bolt-on soloist gibi bir şey yazmıştı...
Bolt on soloist diye birşey olamaz. Soloist = yekpare super strat
Bu aynen kanatsız uçak demek gibi birşey yani. 🙂
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:mersinden_ersin demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Soloist dediğimiz alet bolt on değildir. Yekparedir. O bakımdan söylemiştim. 😉
Abi iyi güzel de, adam çakma gitar mı kullanıyor yani 😀
masterofpuppetsasd demiş ki:BLaCK_MaGiC86 demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:mersinden_ersin demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Soloist dediğimiz alet bolt on değildir. Yekparedir. O bakımdan söylemiştim. 😉
Abi iyi güzel de, adam çakma gitar mı kullanıyor yani 😀
Yok tabiki ama elindeki gitar bolt on ise soloist değildir sadece o. Kendisi de yanlış biliyor olabilir ki herkes her konuda herşeyi bilicek diye birşey yok. Ama bolt on soloist denilen birşey olmadından adım gibi eminim. 🙂
masterofpuppetsasd demiş ki:Kendisi de yanlış biliyor olabilir ki herkes her konuda herşeyi bilicek diye birşey yok. Ama bolt on soloist denilen birşey olmadından adım gibi eminim. 🙂
Sevgili Bijen kardeşim kendi başlığında demiş ki:Ekipmanım:
Jackson Soloist 1 LTG, Ibanez K7, Marshall JMP-1, Boss DD-20, Boss RV-5, Boss AC-2, Marshall jh-1, ibanez ts9, tech21 double drive,morley bad horsie 2, Marshall JCM600 amfi, Washburn BD75 amfi.
Kayıt: Evde yaptığım kayıtlarda JMP1 Preamp'ı direkt creative audigy ses kartına girerek kullanıyorum belki preamp içerisinde birde BOSS DD-20 Kullanıyorum.Yeterli oluyor gibi.
Bar Programları: Washburn BD-75 yada Marshall JCM600 amfi(hangisini kullanmak içimden geliyorsa Cool ) Jackson SL1 LTG, morley bad horsie 2, Tech21 double drive, ibanez TS9, boss dd-20, boss rv5,marshall jackhammer.
Konserler: Eğer marshall TSL 100 amfi kafası varsa ek olarak boss dd-20 , ts9 ve morley dışında birşey kullanmıyorum eğer tsl100 kafa yoksa marshall jmp1 ve analog pedalları kullanıyorum.
Perfectionist demiş ki:masterofpuppetsasd demiş ki:Kendisi de yanlış biliyor olabilir ki herkes her konuda herşeyi bilicek diye birşey yok. Ama bolt on soloist denilen birşey olmadından adım gibi eminim. 🙂
thunderhead demiş ki:'Bolt-on soloist' olayi hep Warmoth'un isleri 🙂
maresal demiş ki:Al bi tane daha.Arkadaşım Metin Türkcan askerlik arkadaşın filan mı?
artificİal harmonik tonu nedir? Ayrıca neden "Artificİal"? suni veya yapay yazmak daha kolay değil mi? Bizde hava atalım diye ingilizce yazmaya başlayalım mı? Kuzeninin sorusuna gelirsek biraz araştırsın, google var,ansiklopediler var,elektronik forumları var.Hadi marka filan isteseniz devreyi sorsanız filan neyse diycem,nerden aldığını ne yapacaksın?Repubblica di San Marino'dan buldu.
maresal demiş ki:Al bi tane daha.Arkadaşım Metin Türkcan askerlik arkadaşın filan mı?
artificİal harmonik tonu nedir? Ayrıca neden "Artificİal"? suni veya yapay yazmak daha kolay değil mi? Bizde hava atalım diye ingilizce yazmaya başlayalım mı? Kuzeninin sorusuna gelirsek biraz araştırsın, google var,ansiklopediler var,elektronik forumları var.Hadi marka filan isteseniz devreyi sorsanız filan neyse diycem,nerden aldığını ne yapacaksın?Repubblica di San Marino'dan buldu.