SiLeNoZ demiş ki:Bu arada kimse için bir şey demedim haberiniz ola. Genel tartışma ortamı için yazdım önceki mesajı. Kimse üstüne alınmasın kişisel olarak.
Bu arada hiç hoşuma gitmiyor Metin'in tonları. Ya da kulağım çok amerikan sounduna alışık olduğu için kuru geliyor bana. Belki de pop rock piyasasının mix tarzı yüzündendir. Bir iki kere konserde denk gelmiştim. Canlıda daha güzel geliyor gitarlar.
ee yuh yani.. 😆 böyle soruları adamı deli etmek için mi soruyosunuz ya ? gerçekten merak ettin mi yani onu...biz deli gibi sahnedeki tonunu , ekipmanını merak edip bişiler okumaya çalısıyoruz ee harbiden olmamıs bu.. :evil:Chronic-Psycho demiş ki:merhaba arkadaşlar metin türkcan ın ESP Eclipse gitarında kullandığı gitar askısı ne marka?
damdakitilki demiş ki:Yakında metin boxer ın ne renk tonuna ne gibi katkıları var, gaza getiriyor mu seni, tuşeni etkiliyor mu? gibi sorular çıkacak sanırım.
Yahu örnek alınır, idol olarak görülür de bir yere kadar. Bu kadar takmaya ne gerek var? metin şunu giyiyormuş biz de giyelim, renkli bileklik takıyormuş biz de takalım, kirk elime beyaz bi hede takıyomuş biz de takalım... Bunların ne yararı var anlayamıyorum.
Mantık biraz lütfen.
metallicboy88 demiş ki:Aynen katılıyorum. Yani "Metin Türkcan'ın ESP gitarındaki akort burgularının markası ne acaba?" gibi sorular bu başlığa yakışmıyor bence 🙂
hatta made in usa 😆solitude71 demiş ki:metallicboy88 demiş ki:Aynen katılıyorum. Yani "Metin Türkcan'ın ESP gitarındaki akort burgularının markası ne acaba?" gibi sorular bu başlığa yakışmıyor bence 🙂
Sperzel locking tuners 😀
planet waves 🙂Robian demiş ki:siyah bir askının üzerine Türkiye bayrağı gibi bişey yapmış herhalde ben öyle gördüm