Komedyen mi? ne komedyeni be, James downpickinde iyidir dedim ? abi ne tuhaf insanlar var forumda.Düzgünce? Mesajımdan alıntı yapıp, komedyen atfı yaptın.
Komedyen mi? ne komedyeni be, James downpickinde iyidir dedim ? abi ne tuhaf insanlar var forumda.Düzgünce? Mesajımdan alıntı yapıp, komedyen atfı yaptın.
sahne yapmakla bilinseydi kibariye ile kahtalı mıçı senfonide prof olurdu.Fıkra bu kadar...
Başka bir "-tebrübem yok ama fikrim var" sendromu. Çok fena gülerler haline...
Yüzlerce, senelerce sahne yaptık bak hiç anlamıyormuşuz be ya. Kulaklığa metronom verdirmek gerekiyormuş. Dur bi dk. Bir o kadar da tonmaisterlik yaptım. hiç bir grup ve müzisyen benden kulaklığa metronom istemedi . Ala ala. Onlar müzisyen değillerdi muhtemelen.. Hay allah...
Çok önce engellemiştim. Yanılmadığımı tekrar anladım.
İmza: Laf ebeniz.
Yeni bir şey daha öğrendim, downpicking diye bir teknik varmış...Bu arada konudan ayrı Ceymz abinin kesinkes iyi olduğu birşey varsa o da downpicking'dir.
Ya kusura bakma. "Ceymz" Hızla okuyunca Cem yılmaz gibi tınladı.Komedyen mi? ne komedyeni be, James downpickinde iyidir dedim ? abi ne tuhaf insanlar var forumda.
Daha önce demiştim, şaşırmadım 😊Eyw Fanboy.
Sahne yapmadan, sahnenin nasıl yapıldığı ile ilgili fikir sahibi olmak tabi önemli olan. 🙂sahne yapmakla bilinseydi kibariye ile kahtalı mıçı senfonide prof olurdu.
"Bilmiyorsunuz" sadece fikir sahibisiniz.İki söylediği bir birbirini tutmuyorsa türkçe bilmem yeterli bunun sahne ile alakası yok....... siz kendi öğrencilerinize kendi tavsiyeleriniz ile devam edebilirsiniz.. ben bildiğimi söylemekten çekinmem, bilmediği mi de öğrenmekten gocunmam...
barrios v2.Çok önce engellemiştim. Yanılmadığımı tekrar anladım.
Aklıma istemsiz şekilde bu geldi 🤣Bilimsel bir değer olmadan örneklere dayandırılmadan verilen hiçbir öneriyi dikkate almayın.
Bilim otoritesi,Bilimsel bir değer olmadan örneklere dayandırılmadan verilen hiçbir öneriyi dikkate almayın.
Şimdi de diyanet işleri...100 bpm olacak şekilde vurun ayağınızı yere bir referans almadan. Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Off ne kadar da havalı... 🙂Adagio temposu için ayağımı nasıl vurmam lazım?
Bilim otoritesi,
Lafa bak. Hiç güleceğim yoktu. Seni mi dikate alsılar? Einstein😉
Nüfuslu, kitlelere yön veren bir şeysin galiba. Hangi seçimde genel başkanlığa seçildin?
Şimdi de diyanet işleri... Onu da kulaklıktan veriyorlar mı hocam, sahnede metronom verdikleri gibi?
Adam tek başına dine, bilime ve kitlelerin kararlarına yön veriyor. Muhteşem bir şey...
Off ne kadar da havalı... 🙂
Bu sizin sözünüzü otorite olarak mı dikkate alıyoruz? Ne kadar acınası...Hadi abicim lütfen ya. Çocuk gibi hâlâ laf yetiştirme peşindesin. Yazık.
Acınası durum cevap yazamayıp başka başlık altındaki yorumlara koşturuyor olmanız.Bu sizin sözünüzü otorite olarak mı dikkate alıyoruz? Ne kadar acınası...
Bir şey değil. "Türkçe anlamak, konuşmak, bilmek" konusunda verdiğiniz dersleri bildiğim için, belki hatanızı fark etmemiş olabilirsiniz. Görünce çok şaşırdım. Size yakışmayacağını düşündüm. Bu kısmı düzeltmek istersiniz diye bildirmek istedim.çok teşekkür ederim efendim... engin bilgilerinizi sunduğunuz için....
bu kadar komplekse kapılmaya on yüz bin yerden laf yetiştirmeye gerek yok. herkes hata yapar, kendinizi biraz sevin...