Tesekkurler herkeze,
o yolcu konserinden beri uzun zaman gecti gercekten
umarim bu sefer,cok daha iyi olcak...
o yolcu konserinden beri uzun zaman gecti gercekten
umarim bu sefer,cok daha iyi olcak...
fff demiş ki:gokan cım serkan cım AYI cım hepınız sagolun
umarım :metal bır konser olur hepımız ıcın
konserde gorusuruz
eyvallahdali demiş ki:Angarya'ya ODTÜ konserinde başarılar diliyorum. Keşke aynı gün çıkabilseydik te beraberce eğlenseydik. :metalhead :metalhead
Bu arada seçmelerden dönerken gitaristiniz Giray ufak bir kaza geçirdi.
Ona ve Jackson'nına geçmiş olsun 😀
al sana 😛andik .junkcan demiş ki:fff demiş ki:gokan cım serkan cım AYI cım hepınız sagolun
umarım :metal bır konser olur hepımız ıcın
konserde gorusuruz
Sen de sağol gayciğim...
süprüz sölenmez 😉exodus_deniz demiş ki:playlist ne olacak konserde
odtü de oturcam. Belki kafa da sallarım, belli olmaz... 😀Anthrax demiş ki:Şimdi buradan "çok eğlenecez!, coşacaz!" tarzı yazıpta ODTÜ de önlere gelip kafa sallamayan vatandaşların ç.künü kesecem :seytan :dans buradan duyurulur 😀
Şimdiden iyi eğlenceler......
Anthrax demiş ki:Gokan zaten sen sallama sahnede bişi lazım olursa sen kosacan yardımıma... 😀 ama yine de istersen, yada gaza gelirsen sallarsın 😀
can önemli değil sen aparatı verde... gelmesende olur 😛 şaka şaka oğlum sensiz olmayacak ama... idare etmeye çalışacaz.... yine de gelmek için kas sen....
ben de aynı durumdayım, ama... 😉 :roll:junkcan demiş ki:Anthrax demiş ki:Gokan zaten sen sallama sahnede bişi lazım olursa sen kosacan yardımıma... 😀 ama yine de istersen, yada gaza gelirsen sallarsın 😀
can önemli değil sen aparatı verde... gelmesende olur 😛 şaka şaka oğlum sensiz olmayacak ama... idare etmeye çalışacaz.... yine de gelmek için kas sen....
Angarya'nın bensiz ilk konseri olacak bu. Ama malum üst üste 2 gün sınavım var ve ben dersin birinden bir gram bir şey bilmiyorum ve çalışmak için sadece perşembe günüm var 🙁
yaf bahane çok var.gbanes374 demiş ki:ben de aynı durumdayım, ama... 😉 :roll:junkcan demiş ki:Anthrax demiş ki:Gokan zaten sen sallama sahnede bişi lazım olursa sen kosacan yardımıma... 😀 ama yine de istersen, yada gaza gelirsen sallarsın 😀
Angarya'nın bensiz ilk konseri olacak bu. Ama malum üst üste 2 gün sınavım var ve ben dersin birinden bir gram bir şey bilmiyorum ve çalışmak için sadece perşembe günüm var 🙁
fff demiş ki:yaf bahane çok var.gbanes374 demiş ki:ben de aynı durumdayım, ama... 😉 :roll:junkcan demiş ki:Anthrax demiş ki:Gokan zaten sen sallama sahnede bişi lazım olursa sen kosacan yardımıma... 😀 ama yine de istersen, yada gaza gelirsen sallarsın 😀
mesela ankarock ın ertesı gunu sınavım vardı geldım gec saatlere kadar kaldım hatta 8) .
ayrıca rockstation ın ertesi gunu de sınavım vardı
ama biz naptık 8) :roll: .
:zipla :metal :metalhead :metalhead :metalhead .forever :metal