testamentleri kacırdım ya ona yanıyorum.. arkadaslar gec geldim konsere ondan da 3 parca dınleyebıldım sızden ama bestenızı cok begendim.. tebrik ederiz.. konserlerde tekrar gorusmek uzere!!!
Biz zaten hiç Metal dinlemiyoruzzz (!) Aynen sizin sandıgınız gibide hiç bu müzikten keyif almayızz (!) Oraya da zaten Respect anlamını bilmeden çıkmışızz (!) Ve bu korkuyla sürekli yaşamışızzz (!) Biz acaip ödlek bi grubuzz (MURID izz ) Sizce gerçekten ne yaptıgımızı bilmiyormuyduk biz ? Bizimle birlikte eğlenen herkese teşekkürler arkadaşlar.. Birşey daha söylemek isterimm.. Kusura bakmayınnn sizin topicide kullanmamın sebebide deepdreamer'ın yazısıdır..(KESİNLİKLE YAZISINI YERMEK ADINA YAZILMIŞ BİR YAZI DEÐİLDİR BU) Müziği seven insanlarız, Büyük keyif veren birşeydir bize, kesinlikle bir grubun sempatizanı olarak yazmıyorum bu yazıyı ama ne olursa olsun, kimse orda sevdiğim bir grubu dinliyorum diye üzerime öle tekmeler havada gelemez.. Kimsenin ama kimsenin bunaa hakkı,lüksü vs. vs. oldugunu düşünmüyorum.. Haaa tabi o tekmelere cvp geleceğini düşünemeyen aciz insanlardan da özür dilerim tekrardan.... 😀 Kendinize çoK iyi bakın.. Bu arada müzik hayatında ANGARYA'ya başarılar dilerimmm....deepdreamer demiş ki:Djinn Stylo mutlaka kendi fanlari olan ve onlarca begenilen müzik yapan bir gruptur...kendilerine saygi duyuyorum,fakat
Respect kavramini herkesin anlamasini bekliyemessiniz,
REspect respect diye fener tribününe,galatasarayli bir adam koymak ,o adami idam etmektir...
Djinn Stylo icin aci bir durumdur,kendi müziklerini rahatca yapabiliecekleri bir konser olsa ,hem kendileri hemde seyirciler eglenirdi...
Boyle seylerin olacagini cok onceden solemiştik,ve bunlari soylemek icinde kahin olmaya gerek yok...
Yasanan olaylar müzik adina aciydi fakat bunu onceden gorememekte körlükten başka bir şey degildir.
Kimse kimseyle yarişmiyor yani birilerine sahneden bir cevap vermemiz gerekmiyor...
ne cevabi verebilirizki? neyin cevabini?
olaylari lütfen yanliş degerlendirip,baska taraflara cekmeyelim...
Sanki bizim yada orda metal calan diger gruplarin Djinn Stylo ya bir garezi varmiş imaji cizilmeye calisiyorsa bu kesinlikle yanliştir
ama bunun boyle gozukmesinin nedenide yukarida belirttigim olaylardir...
İnsanlarin bir tepki vermesi cok normaldir bu durumda,
Eller havaya müzigi yapilan bir yerde biz cikip Thrash calarsak da bu boyle olur...
Bunun bizimle yada ordaki calan müzigin kötü olmasiyla bir alakasi yoktur...
Sadece insan alisik olmadigi seylerde tepki verir..bu tepkinin ne derecede olacagi kisiden kisiye degisir sadece...
katilan tüm gruplara tesekkür ederim,yenilerinde görüsmek üzere...
Biz zaten hiç Metal dinlemiyoruzzz (!) Aynen sizin sandıgınız gibide hiç bu müzikten keyif almayızz (!) Oraya da zaten Respect anlamını bilmeden çıkmışızz (!) Ve bu korkuyla sürekli yaşamışızzz (!) Biz acaip ödlek bi grubuzz (MURID izz ) Sizce gerçekten ne yaptıgımızı bilmiyormuyduk biz ? Bizimle birlikte eğlenen herkese teşekkürler arkadaşlar.. Birşey daha söylemek isterimm.. Kusura bakmayınnn sizin topicide kullanmamın sebebide deepdreamer'ın yazısıdır..(KESİNLİKLE YAZISINI YERMEK ADINA YAZILMIŞ BİR YAZI DEÐİLDİR BU) Müziği seven insanlarız, Büyük keyif veren birşeydir bize, kesinlikle bir grubun sempatizanı olarak yazmıyorum bu yazıyı ama ne olursa olsun, kimse orda sevdiğim bir grubu dinliyorum diye üzerime öle tekmeler havada gelemez.. Kimsenin ama kimsenin bunaa hakkı,lüksü vs. vs. oldugunu düşünmüyorum.. Haaa tabi o tekmelere cvp geleceğini düşünemeyen aciz insanlardan da özür dilerim tekrardan.... 😀 Kendinize çoK iyi bakın.. Bu arada müzik hayatında ANGARYA'ya başarılar dilerimmm....deepdreamer demiş ki:Djinn Stylo mutlaka kendi fanlari olan ve onlarca begenilen müzik yapan bir gruptur...kendilerine saygi duyuyorum,fakat
REspect respect diye fener tribününe,galatasarayli bir adam koymak ,o adami idam etmektir...
Djinn Stylo icin aci bir durumdur,kendi müziklerini rahatca yapabiliecekleri bir konser olsa ,hem kendileri hemde seyirciler eglenirdi...
Boyle seylerin olacagini cok onceden solemiştik,ve bunlari soylemek icinde kahin olmaya gerek yok...
Yasanan olaylar müzik adina aciydi fakat bunu onceden gorememekte körlükten başka bir şey degildir.
Kimse kimseyle yarişmiyor yani birilerine sahneden bir cevap vermemiz gerekmiyor...
Sanki bizim yada orda metal calan diger gruplarin Djinn Stylo ya bir garezi varmiş imaji cizilmeye calisiyorsa bu kesinlikle yanliştir
Eller havaya müzigi yapilan bir yerde biz cikip Thrash calarsak da bu boyle olur...
Sadece insan alisik olmadigi seylerde tepki verir..bu tepkinin ne derecede olacagi kisiden kisiye degisir sadece...
ELLER HAVAYA MÜZİÐİ NEDİR abi ???? Bu grubu SAKLIKENT'te 2 gün önce HAGGARD gayet saygılı bir şekilde dinledi arkadaşlarrr..!!Biz zaten hiç Metal dinlemiyoruzzz (!) Aynen sizin sandıgınız gibide hiç bu müzikten keyif almayızz (!) Oraya da zaten Respect anlamını bilmeden çıkmışızz (!) Ve bu korkuyla sürekli yaşamışızzz (!) Biz acaip ödlek bi grubuzz (MURID izz ) Sizce gerçekten ne yaptıgımızı bilmiyormuyduk biz ? Bizimle birlikte eğlenen herkese teşekkürler arkadaşlar.. Birşey daha söylemek isterimm.. Kusura bakmayınnn sizin topicide kullanmamın sebebide deepdreamer'ın yazısıdır..(KESİNLİKLE YAZISINI YERMEK ADINA YAZILMIŞ BİR YAZI DEÐİLDİR BU) Müziği seven insanlarız, Büyük keyif veren birşeydir bize, kesinlikle bir grubun sempatizanı olarak yazmıyorum bu yazıyı ama ne olursa olsun, kimse orda sevdiğim bir grubu dinliyorum diye üzerime öle tekmeler havada gelemez.. Kimsenin ama kimsenin bunaa hakkı,lüksü vs. vs. oldugunu düşünmüyorum.. Haaa tabi o tekmelere cvp geleceğini düşünemeyen aciz insanlardan da özür dilerim tekrardan.... 😀 Kendinize çoK iyi bakın.. Bu arada müzik hayatında ANGARYA'ya başarılar dilerimmm....deepdreamer demiş ki:Djinn Stylo mutlaka kendi fanlari olan ve onlarca begenilen müzik yapan bir gruptur...kendilerine saygi duyuyorum,fakat
and_justice_4 demiş ki:ELLER HAVAYA MÜZİÐİ NEDİR abi ???? Bu grubu SAKLIKENT'te 2 gün önce HAGGARD gayet saygılı bir şekilde dinledi arkadaşlarrr..!!Biz zaten hiç Metal dinlemiyoruzzz (!) Aynen sizin sandıgınız gibide hiç bu müzikten keyif almayızz (!) Oraya da zaten Respect anlamını bilmeden çıkmışızz (!) Ve bu korkuyla sürekli yaşamışızzz (!) Biz acaip ödlek bi grubuzz (MURID izz ) Sizce gerçekten ne yaptıgımızı bilmiyormuyduk biz ? Bizimle birlikte eğlenen herkese teşekkürler arkadaşlar.. Birşey daha söylemek isterimm.. Kusura bakmayınnn sizin topicide kullanmamın sebebide deepdreamer'ın yazısıdır..(KESİNLİKLE YAZISINI YERMEK ADINA YAZILMIŞ BİR YAZI DEÐİLDİR BU) Müziği seven insanlarız, Büyük keyif veren birşeydir bize, kesinlikle bir grubun sempatizanı olarak yazmıyorum bu yazıyı ama ne olursa olsun, kimse orda sevdiğim bir grubu dinliyorum diye üzerime öle tekmeler havada gelemez.. Kimsenin ama kimsenin bunaa hakkı,lüksü vs. vs. oldugunu düşünmüyorum.. Haaa tabi o tekmelere cvp geleceğini düşünemeyen aciz insanlardan da özür dilerim tekrardan.... 😀 Kendinize çoK iyi bakın.. Bu arada müzik hayatında ANGARYA'ya başarılar dilerimmm....deepdreamer demiş ki:Djinn Stylo mutlaka kendi fanlari olan ve onlarca begenilen müzik yapan bir gruptur...kendilerine saygi duyuyorum,fakat
TAbi bak ne güzel açıklamışsın durumu.. İnsan olanın yapması gereken hareket budur.. Bilmem bu davranışa katılmayan varmıdır ? da yazdığım yazının alınganlık alakası yoK.. Bikaç olayla yüzleştiğim için, ve dünde sırf halay çekerek verilen gıcıktan sonra bunu yazmayı tercih ettim..Djinn Stylo ciddi bir gruptur.. ve grup elemanlarının geçmişleri, önceden ne yaptıkları,ve şimdi ki durumları çoK açıktır ve nettir .... Tekrardan başarılar arkadaşlar..deepdreamer da yaşanılan olayları tasvip etmemiş ki. sadece organizatörün bu durumu öngeremediğini anlatmaya çalışmış. Eller havaya müziği demekle Djinn Stylo'nun yaptığı müziği kastetmediği açık, nedir bu alınganlık? Örneğin ben Psycho başlar başlamaz vokalden rahatsız olduğum için dışarı çıktım, dinlemedim. Bu yapılan işe saygım yok demek değil, beğenmedim çıktım. Eğer bir tavır konulacaksa böyle yapılmalıydı kavga çıkararak değil.
deepdreamer demiş ki:Gercekten bazen anlamiyorum nasil bu kadar onyargili bakiyorsunuz olaylara...
Eller havaya müzigi dedigimle Djinn stylonun ne alakasi var?
ben orda popüler müzigi (örnek: Hande yener) kast etmistim
nasil biz orda calarsak tepki gelir onu anlatmaya calistim
...
arkadaslar...bu nedir anlamadim ya
kimsenin iyiniyetini anlamama israri...
ayrica tesekkurler wastelander