nevermore demiş ki:Angarya'ya kocaman başarılar , öptüm hepinizi , soundcheck kurbanı olmadan , döktürün bu sefer 😀
anti-social demiş ki:çok saolun alkışlarla yaşıyoruz(zeki mürenden alıntı) 😀 valla ilk grup olmanın verdiği rahatlıkla biz yine çok delirecez eğlenecez sololarda bile kafa sallayacam testamentçılar alex skolnickçiler memnun olacak 😀 biliyorsunuz ne kadar eren kömürlü hız demekse angarya da headbang ve delilik demek :mrgreen: pohahahha çok gaza geldim,
yine alternatif playlist sevenleri memnun edecek biri thrash biri öz heavy,yeşil sahalarda ender görülen iki şarkı olacak birini çalamya çalışırken baya eğlendik bugün baya bi tekrar yaptı 🙂 inşalla en iyi şekilde yetiştiririz.Bi de burdan gazı veren arkadaşlara sesleniyorum orda bize ayak uydurursunuz umarım sahne önü tek sıra olsun yeter az olsun öz olsun kafalar yerinde kalsın kopartmak gibi bi iddamız yok yıldo koparıyo kafaları(hahahah iğrencim bugün :mrgreen: ) 😀 eğlenelim coşalım yarınlara koşalım
hedbenk hedbenk forevırrrrrrrrr nıııııınınınııııııınınıı (yok ya hell bent hell bent for leather dı galiba neyse :mrgreen: )
pardon ya bizim gruptan birisi oyle demisti deahmettuncer demiş ki:düzeltme: konser kapı açılışı saat 2 olmakla beraber ANGARYA saat 15:30-15:45 gibi sahne alacaktır. Ama erken gelmenin de muhabbet açısından faydaları çokça görülmüştür. Ayrıca ön saflarda yer tutmak için de 😉 dolayısıyla saat 2'de işim vardı gelemem ya da çok erken gibi bahaneler kabulumuz diildir.
barker demiş ki:
afiş kesin olmamakla birlikte budur.
Güzel bi gün olacak Kara Kedi' nin headlinerlığnı yaptığı bugüne herkes davetlidir.
anti-social demiş ki:.Bi de burdan gazı veren arkadaşlara sesleniyorum orda bize ayak uydurursunuz umarım sahne önü tek sıra olsun yeter az olsun öz olsun kafalar yerinde kalsın kopartmak gibi bi iddamız yok