Anthrax demiş ki:evet bende istiyorum aslında Ağrı da Van da konser vermek...... 😀
Albüm sonrası ilk Ağrı konserinde umarım büyük bir coşku olur...
Anthrax demiş ki:evet bende istiyorum aslında Ağrı da Van da konser vermek...... 😀
Sanırım Betreyal,Piranha,Silent Disaster,Vengeful Ghoul ve Arcane gibi diğer Thrash metal gruplarında da var 😉 sanırım bir mesaj içeriyor ama ben çözemedim... 😀Bronx demiş ki:Dostum eyvalla da bu yazının orjinali mi önemli neden Mindcrime , Sınıf 64 , Rectifier sayfalarına aynını yapıştırdın 🙂 Tabii ki bizde görmek isteriz konser sezonu açılsın da 🙂
deerrudolf demiş ki:Bana da ikincisi olmuş gibi geldi çünkü hem iyi Thrash gruplarına, hem de kötü Thrash gruplarına aynı mesaj yazılmış. Tabi burada "Kötü de olsa destek vermek lazım" gibi bir düşünce varsa bir şey diyemem ama ben şiddetle karşıyım bu fikre.
tabi bunları demen thrash sevmen güzel bişey,ama biz ankara'da o saydığın gruplardan daha uzun süredir konserlere çıkıyoruz(o zamanlar tam anlamıyla thrash değildi gerçi) sözüm direk sana değil belki ama bu thrash dinleyicisiyim diyen insanlar evlerinde oturmak yerine konserlere gelse ankara'da metal piyasası daha iyi bi hale gelir,poserlara yer olmazHannibal_Barca demiş ki:Betreyal'in kayıtlarını dinledim ve konser görüntüleri vardı canlı onları izldeim...
Piranha'yı ise zaten yakınene bilirim 😉
Silent Disaster'ı ise ne yazık ki sadece kayıtlarını dinleyebildim...Henüz Ankara'da konsere gelemediler...
Arcane'i bilirm genç dinazorları,
Vengeful Ghoul'da Silent Disaster gibi sadece kayıtlarla ilgili Ankara'da göremedik...
Ayrıca tabii ki bu grupların Thrash olması da esas bir özellikü
Ankara'da Thrash dinlemek de lazım ki o da...
....
"to be continued!..."
guitar352 demiş ki:Mindcrime'ı odtu'de ve if'te suicide2ın da olduğu konserde izledim.odtu'de anladığım kadarıyla(sonlarını izledim)daha iyiydiniz.Gelecek için sağlam bi potansiyele sahipsiniz.Tam gaz devam herşey güzel olur umarım...Konser sezonu başlamasıyla sizleri sıkça sahnelerde,konser haberlerinde vs.görmek dileklerimle başarılar dilerim...
Hannibal_Barca demiş ki:guitar352 demiş ki:Mindcrime'ı odtu'de ve if'te suicide2ın da olduğu konserde izledim.odtu'de anladığım kadarıyla(sonlarını izledim)daha iyiydiniz.Gelecek için sağlam bi potansiyele sahipsiniz.Tam gaz devam herşey güzel olur umarım...Konser sezonu başlamasıyla sizleri sıkça sahnelerde,konser haberlerinde vs.görmek dileklerimle başarılar dilerim...
işte bir klavye destekçisi 😉