V_Bassman demiş ki:Ya bence bu konu fazlasıyla kapanmış, daha fazla kurcalamanın alemi yok gibi. Kaldı ki forumdan konuşmak yerine yüz yüze konuşulabilir bunlar, sonuçta hepimiz Ankara'dayız, "Abi sana gıcığım var, yaptığın müziğe de kafam girsin" diyen varsa gelsin yüz yüze bi görüşelim. MindCrime başlığı da temiz kalır böylece.
junkcan demiş ki:KİMSE THRASH METALİN SAHİBİ DEÐİLDİR, İSTEYEN THRASH YAPAR, ama abuk subuk şeyler yapıp da thrash yapıyorum demek tabii ki hoş değildir, örnek:"bir tane dream theater çalıp bir tane testament çalıp progressive thrash demek.." Ama "Thrash metalin sahibi benim, benden destek almayan bir yere gelemez, ben bu müziğin sahibiyim" ayaklarında olan da benim düşmanımdır. Kimsenin tapulu malı değildir thrash metal... Eğer bu müzik birinin tapulu malı ise Metallica'nın Slayer'ın tapulu malıdır... Heavy metal birinin tapulu malı ise Judas Priest'in, Iron Maiden'ın tapulu malıdır. İki boktan amatör grup çıkıp da bu müziklerin gerçek sahipleri gibi davranırsa, g.tleri kalkmıştır, artisttirler ve benim baş düşmanımlarımdır. Gölgeleri kendinden büyük adamlardan nefret ederim... Ankara'da kimin hangi müziği çalacağını bir zümre ya da bir grup belirleyemez... Ancak bir gün Slayer çıkıp "Thrash yapma" ya da Iron Maiden çıkıp "Heavy yapma" derse sana o zaman yapmaktan vazgeçersin ama bir amatör grubun bunu deme hakkı yoktur...
deepdreamer demiş ki:junkcan demiş ki:KİMSE THRASH METALİN SAHİBİ DEÐİLDİR, İSTEYEN THRASH YAPAR, ama abuk subuk şeyler yapıp da thrash yapıyorum demek tabii ki hoş değildir, örnek:"bir tane dream theater çalıp bir tane testament çalıp progressive thrash demek.." Ama "Thrash metalin sahibi benim, benden destek almayan bir yere gelemez, ben bu müziğin sahibiyim" ayaklarında olan da benim düşmanımdır. Kimsenin tapulu malı değildir thrash metal... Eğer bu müzik birinin tapulu malı ise Metallica'nın Slayer'ın tapulu malıdır... Heavy metal birinin tapulu malı ise Judas Priest'in, Iron Maiden'ın tapulu malıdır. İki boktan amatör grup çıkıp da bu müziklerin gerçek sahipleri gibi davranırsa, g.tleri kalkmıştır, artisttirler ve benim baş düşmanımlarımdır. Gölgeleri kendinden büyük adamlardan nefret ederim... Ankara'da kimin hangi müziği çalacağını bir zümre ya da bir grup belirleyemez... Ancak bir gün Slayer çıkıp "Thrash yapma" ya da Iron Maiden çıkıp "Heavy yapma" derse sana o zaman yapmaktan vazgeçersin ama bir amatör grubun bunu deme hakkı yoktur...
Burda kimse , su grup thrash yapabilir bu yapamaz demedi Can. Kendi kafandaki seyleri burda yazilmiş gibi gosterme.Ayrica bahsettigin sey Caglarin belirttigi : ''iyi gruplara destek verelim''düsüncesi ise;o düsüncede su thrash yapsin, bu yapmasin diye bir ifade yoktur.İsyaninin niye oldugunu gercekten anlamiyorum.
Tabiki isteyen istedigi müzigi calmakta özgürdür fakat gönülden inanmayipda bu işi yapanlar zaten sahnede sırıtırar!
Bahsettigin boktan amatör gruplar tahmin ettigim gruplarsa demekki onlardan daha ne b.ktanlari var piyasada !!
Ayrica golgenin kendinden büyük olmasi ,senin illa biyerinin kalkik oldugunu gostermez , golge reklamdir ,bunun ukalalikla bir alakasi yoktur...sen istedigin kadar ukala ol kendi basina ne golgen olabilir?
Yada kendi ile golgesi arasindaki büyüklük farkini senmi belirliyiceksin sadece?
Ayrica müzigin Maiden'in , slayer'in ya da metallica'nin tapulu mali olduguna da inanmiyorum cok sacma bir düsünce