MindCrime (Power Thrash) - Ankara

ahahahaha yardın bitirdin, harcandım lan ahahahaha....(birde d.i. muhabbetini canlı yaşasam komaya girerdim)

Şarkının ilk bölümü güzeldi son bölümü daha güzelmiş.
Ama sololar neden bu kadar hızlı kardeşim!! 😛 Yoksa Ceren Uzunömürlü'ye mi özeniyonuz 😀

selam arkadaşlar ben de rembetiko dolaylarından bir hayranınızım. aynı insanı klonlayıp birine vokal yaptırmanız birine ise bas gitar çaldırmanız oldukça ilginç bir fikir olmuş... zaten ilk önce orda kafalar koptu... sonra bestenizi dinleyince kafalar iki defa daha koptu... şimdi ise folloş oldum afedersiniz, ota boka kafalar kopuyor, esefle kınıyorum...
arkadaşlar saçlarınızı biraz daha uzatmanızı dört gözle bekliyorum. bakınız türk rock cemaati şahidimdir. bir sene daha geçsin, saçlar biraz daha uzasın elidor 7/24'ünüz de benden vinleks paltonuz da... bu da benim türk tireş müziğine bi' kıyağım olsun...
sitey heavy metal is the law hamsters.... selametle...

eğer para harcamak istemiyorsanız yalnızca 4 defa kullanılmış daha çoğu duran mor abmalajlı olan elidor 7/24 verebilirim doktor çocuğundan satılık.böylece saçlarınız daha düz olur daha uzun görünür.

ayrıca vokaller güzel olmuş.

yaw gençler biraz geç oldu ama besteyi dinledim, baya güzel olmuş tebrikler... aduuketler aparkatlar gayet yerli yerinde süper 😀 😀

devamını bekliyoruz bakalım, görüşmek üzere....

Aradan günler, haftalar geçmiş olmasına karşın Deniz Özbilgin'in telefondan dinletisi dışında besteyi dinleyebilmiş değilim. Kendimden utanıyorum ama aynı zamanda utancımdan gelen nefreti de türlü donanımlardan yoksun tatil yörelerinin internet cafe zihniyetine kusuyorum.

Önce parçayı indirdim Winrar yok dedi, sonra Caner yolladı, Güvenlik Duvarı'na takıldı. Şimdi zipli alıyorum ama ne derece başarılı olacağımdan şüpheliyim. Ben en iyisi Taylanla Onur'u arayayım da buluşalım şu diyarda, onlardan dinleyeyim. 😆

Geri