Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten parcayı sevıyordum doya doya dinlemek daha bi guzel oldu. taylanın vokallerini cok begendim en cok merak ettıgım de oydu zaten. tebrıkler. operım gozlerinizden🙂
Adam kendi de biliyo zaten güzel vokal yaptığını, yürüyüşü falan değişti bildiğin gibi değil.... Rembetiko'da falan da artık görmezden geliyo biz gidiyoz yanına taylan abi tabi yalakanızım diye😀
gençler bu camia'da sadece umut'un eli öpülür, onu da kim öper hepimiz çok iyi biliyoruz 😀😀😀😀😀
Burdan acikliyorum , cok degistim ben...san,sohret para beni farkli bir insan yapti...bide azcik kilo versem dötümü kaldirmam daha kolay olcak...😛
Saolun buarada 🙂
ben anlamıyom ki zaten biri kapitalistin önde gideni "ken"i avatar yapmış birisi allaan gomünüstü zangilefi avatar yapmış...
küntür karmaşası...
deveye diken mind crime'a da ken lazımmış meğer...
sitey donkey :metalhead
eyvallah:metalhead
"Biy gün ben de yiycem bu şekeyleyden" misali Deniz'in Kuşadası'na geleceği ve parçayı getireceği günü iple çekiyorum. Zaten forumlarda da yaşayamadım bu zaman zarfında, utanıyorum.
Ula davulcuyla gitarcı ayrılmasa beraber çalacaktık ya kader kısmet 🙁🙁 ama ordayım kopcam mua goycam ortalın içip sapıtcam beni yanlış tanımayın sakın 😉 şşşş
Ammaaaa.... Lakin bir davulcu ve bir gitarcı dostumuz bizim parçalardan red&gold ve dissapointed a biraz bakarsa(hani eğer size uyarsa tabiki 🙂 çıkar beraberde çalmış oluruz biraz)(olur falan diyecek olursanız tab mab gönderilir itinayla 😀 ama bizim akortlar D söyliyim)
Kader kısmet fallahi ben de üzüldüm ne güzek takılcaktık 🙁
Miğğ Bemol olsaydı çalardım şerefsiz olayım zaten başka gruplara bu şekil bulaşasım var 😀 Neyse yine de baya eğlencez cozutcaz pipiler kopacak umarım siz de gitarist bulursunuz bizim pipiler de kopar :metalhead 😀
Aslında tabları yolla sen ben bi bakayım sen davulcu buldum dersen,ordan bana D akortlu gitar bulmak daha kolay olsa gerek 🙂 böylece pipiler kopar herkes mutlu olur
O resim bana mı? Yoksa başka Emrah'mı var? Bunu ne olarak algılasam bilemedim şimdi.. Ulan ayrıca sizin gitarist ile davulcu mu ayrıldı? Lan neler oluyor? 1 ay Sarıyer'de kaldık, bu muydu sonucu?
Biri bana mı seslendi allah allah 🙂 . İstanbul konserinde hepinize başarılar arkadaşlar. Buradan tüm gruplara gitsin Mindcrime, Rectifier, Sınıf64 her foruma girip ayrı ayrı "başarılar arkadaşlar" yazmayla uğraştırmayın şimdi beni.