MindCrime (Power Thrash) - Ankara

Adam kendi de biliyo zaten güzel vokal yaptığını, yürüyüşü falan değişti bildiğin gibi değil.... Rembetiko'da falan da artık görmezden geliyo biz gidiyoz yanına taylan abi tabi yalakanızım diye😀

gençler bu camia'da sadece umut'un eli öpülür, onu da kim öper hepimiz çok iyi biliyoruz 😀😀😀😀😀

ben anlamıyom ki zaten biri kapitalistin önde gideni "ken"i avatar yapmış birisi allaan gomünüstü zangilefi avatar yapmış...
küntür karmaşası...
deveye diken mind crime'a da ken lazımmış meğer...
sitey donkey :metalhead
eyvallah:metalhead

"Biy gün ben de yiycem bu şekeyleyden" misali Deniz'in Kuşadası'na geleceği ve parçayı getireceği günü iple çekiyorum. Zaten forumlarda da yaşayamadım bu zaman zarfında, utanıyorum.

24eylul2006-dorock.jpg

Konserimiz varmış istanbulda,topluca gidiyomuş burdan.İstanbul'lu tireş severlere ve varsa Metin Ali Feyyaz severlere duyurulur.

İstanbul'da da pipiler kopacak,asacaz,kesecez,yıkacaz tiriviritiriviri...bla bla bla... :metalhead

Ula davulcuyla gitarcı ayrılmasa beraber çalacaktık ya kader kısmet 🙁🙁 ama ordayım kopcam mua goycam ortalın içip sapıtcam beni yanlış tanımayın sakın 😉 şşşş

Ammaaaa.... Lakin bir davulcu ve bir gitarcı dostumuz bizim parçalardan red&gold ve dissapointed a biraz bakarsa(hani eğer size uyarsa tabiki 🙂 çıkar beraberde çalmış oluruz biraz)(olur falan diyecek olursanız tab mab gönderilir itinayla 😀 ama bizim akortlar D söyliyim)

Ula ne güzel olurdu 😢 😢 😢

Haberleşelim mi
emooto6.jpg

Sevdim seni 😀

Kader kısmet fallahi ben de üzüldüm ne güzek takılcaktık 🙁

Miğğ Bemol olsaydı çalardım şerefsiz olayım zaten başka gruplara bu şekil bulaşasım var 😀 Neyse yine de baya eğlencez cozutcaz pipiler kopacak umarım siz de gitarist bulursunuz bizim pipiler de kopar :metalhead 😀

Aslında tabları yolla sen ben bi bakayım sen davulcu buldum dersen,ordan bana D akortlu gitar bulmak daha kolay olsa gerek 🙂 böylece pipiler kopar herkes mutlu olur

O resim bana mı? Yoksa başka Emrah'mı var? Bunu ne olarak algılasam bilemedim şimdi.. Ulan ayrıca sizin gitarist ile davulcu mu ayrıldı? Lan neler oluyor? 1 ay Sarıyer'de kaldık, bu muydu sonucu?

Küstüm oynamıyorum. Cevapları Gayrettepe 2/31'e mektupla gönderin diyeyim bari..

Biri bana mı seslendi allah allah 🙂 . İstanbul konserinde hepinize başarılar arkadaşlar. Buradan tüm gruplara gitsin Mindcrime, Rectifier, Sınıf64 her foruma girip ayrı ayrı "başarılar arkadaşlar" yazmayla uğraştırmayın şimdi beni.

valla biletler alındı.... çağlar unutmazsa biletleri gidecez 😀

bu arada teşekkürler Onur bakalım bişiler yapacaz 😀

hadi o zaman .... :metalhead

Geri