MindCrime (Power Thrash) - Ankara

Hobaaaa...
Ağır laf etmiş kim söylemişse......
Mayndkrayn bunun altında kalmaz gider hay geyin amfi alır sonra kompresör bağlar ayrıca aktif manyetikte alır gainin mına kor...Hatta mikrofonlara bile metalzon distorşın pedal bağlar....bu suretle bilek metalciler gibi kafamızı da şeyeder..... ama anti gitaristleri çalabilirmi bilmem böyle hay geyin falan bozmasın o arkadaşı :twisted:

Skull_KruSher demiş ki:
Hobaaaa...
Ağır laf etmiş kim söylemişse......
Mayndkrayn bunun altında kalmaz gider hay geyin amfi alır sonra kompresör bağlar ayrıca aktif manyetikte alır gainin mına kor...Hatta mikrofonlara bile metalzon distorşın pedal bağlar....bu suretle bilek metalciler gibi kafamızı da şeyeder..... ama anti gitaristleri çalabilirmi bilmem böyle hay geyin falan bozmasın o arkadaşı :twisted:
bizim gainler 11 dedir 😀 sıkalkıraşırın dediiği gibi bi de mixere giden mikrofona çakma pedal oturtma metalci pedalı metal zone baalıyoruz ki çok iyi bir etki yaratabililelim

saçları da kestirdim zaten cef votırs sıtaylım şu aralar gaz yönünden

sen hata etmişsin.jeff waters'ın saçlar uzadı yine.sen hakkı bulut sıtayl olmuşsun.tebrik ediyorum seni böyle orijinal ve radikal bir hareket için.

ayrıca herkes bilir ki en kral ton

mt2'yi direk mixera girerek elde edilir

😀

Ulaaağğnnn olum saçını kestirmiş antisoşıl dediler. ben de gidip basam şunların sayfasını didim. ulan öyle döneklik olur mu lan. bi daha da Maydkraym dinlersem blackçi oluyum. bah böyüh yemin ettim, soona üzülürsüüz, arhamdan ağlarsıız. Uzat olum saçını erkek gibi yeniden 😆

DEMENTIA demiş ki:
Ulaaağğnnn olum saçını kestirmiş antisoşıl dediler. ben de gidip basam şunların sayfasını didim. ulan öyle döneklik olur mu lan. bi daha da Maydkraym dinlersem blackçi oluyum. bah böyüh yemin ettim, soona üzülürsüüz, arhamdan ağlarsıız. Uzat olum saçını erkek gibi yeniden 😆

Bırak ya bunları alayı böyleymiş :mrgreen:

Geri