yazım yanlışlarını düzeltmedim( 'i' ler vs ) öyle duruyo ilk yazılırken ki haliyle
bizim gainler 11 dedir 😀 sıkalkıraşırın dediiği gibi bi de mixere giden mikrofona çakma pedal oturtma metalci pedalı metal zone baalıyoruz ki çok iyi bir etki yaratabililelimSkull_KruSher demiş ki:Hobaaaa...
Ağır laf etmiş kim söylemişse......
Mayndkrayn bunun altında kalmaz gider hay geyin amfi alır sonra kompresör bağlar ayrıca aktif manyetikte alır gainin mına kor...Hatta mikrofonlara bile metalzon distorşın pedal bağlar....bu suretle bilek metalciler gibi kafamızı da şeyeder..... ama anti gitaristleri çalabilirmi bilmem böyle hay geyin falan bozmasın o arkadaşı :twisted:
bak beni sinirlendirme turkrockı makroya bırakırım(bkz.ultima skill şeysi) sürekli aynı postu atar 'rectifiera başarılar' diye,100 sayfa yaparım 😀exodus_deniz demiş ki:allahıma 50 sayfa olmus vay anasını bea...🙂
anti-social demiş ki:bak beni sinirlendirme turkrockı makroya bırakırım(bkz.ultima skill şeysi) sürekli aynı postu atar
DEMENTIA demiş ki:Ulaaağğnnn olum saçını kestirmiş antisoşıl dediler. ben de gidip basam şunların sayfasını didim. ulan öyle döneklik olur mu lan. bi daha da Maydkraym dinlersem blackçi oluyum. bah böyüh yemin ettim, soona üzülürsüüz, arhamdan ağlarsıız. Uzat olum saçını erkek gibi yeniden 😆
Purgatory demiş ki:Caner benim kafama işeyecek, ben de onun kafasına işeyeceğim; böylece açılan yerler düzelecek.. 😀
ulan ben sizin ikinizin de kafanıza zıçam... bi kelime daha eklemeye gerek görmüom 😆Purgatory demiş ki:Caner benim kafama işeyecek, ben de onun kafasına işeyeceğim; böylece açılan yerler düzelecek.. 😀