Sınıf 64 ve MindCrime konusunda kafamda biriktirdiğim tespitlerden en can alıcılarını Murad'da yazmış.. Caner ile Giray soundçekte Indians'ın gitar introsunu birbirlerine "Adam mısın lan!?" bakışı ataraktan çalıyorlardı ki, zaman zaman insan yaşantısında çok çok acı veren ve adamı kıvrandıran şeylerden biri oldu.. Kendime "Neydi lan bu?" diye sormaya başladım.. Milyon kere dinlediğim şarkıyı hatırlayamıyordum; aklıma şimdi askerde olan rainbow adamının Bruce Dickinson'un ismini hatırlayamadığı gün geldi.. Nasıl da alay etmiştim ilk anlattığında.. Ahanda işte ben de böyle bir kara deliğin içine düşmüş çırpınıyordum ki konser başladı..
Sanctuary kavırı tabii baya bir sürpriz oldu, benim gibi çok fazla Sanctuary takipçisi olmayanlara bile.. 3 Testament'e değinmeye zaten gerek yok, ama tam burada Murad'ın tespitine dayanaraktan Caner'in Skolnickvari yaklaşımlarından bahsetmek istiyorum; adam gitarıyla sevişiyor resmen.. Skolnick'in Sins of Omission'dan önce ritüel haline getirdiği gitarı okşama hareketini öyle bir hassasiyet ile yaptı ki.. Yaptı ki..! Teheyy..
İkinci besteyi ilk kez dinledim, şu anda bir şeyler hatırlıyorum desem yalan olur ama zaten hafızası çokta kuvvetli olan biri değilim.. Ama şunu söyleyeyim ki o anda gerçekten beğendim ve Normığnbeyts'in kulağına eğilip bunu fısıldadım.. Ve nihayet A Blind Understanding'i omuz omuza, haykıra haykıra canlı olarak izleyip&söyleme imkanını bulduk; lakin "Who's good, not god with a sinful crown.." bölümünü ben söyleyecektim, aldatıldım.. 😀
Ayrıca bu Giray ne utanmaz adamdır.. Babaları tarafından biralarının ellerine verilmesine kadar bir ilgi gören iki tane kızcağız sahne önünde Giray'a yaklaştıkça yaklaştı, gitarın sapı kızların gözünü çıkaracaktı az kalsın, insan biraz dikkat eder.. 😀 Ama alayını yemişim, günün olayı Onur'un Ahmet Çakar taklidiydi.. 😆
Eve yeni gelmek münasebetiyle şimdi tekrardan teşekkür ediyorum mesafeleri kat edip gönlümüze muhabbet kattığınız için (İftar programı gibi oldu), tekrarrı nasip olur inşallah diyerekten, Dünyanın En Yüzeysel Medyumu misali "Sevgiyle kalın!" diyoruz.. 😀